Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban 15 év soknak számít? A Nő 20 éves,
a férfi 35?
11/23 A kérdező kommentje:
Engem régebb nem vonzottak az idősebb pasik , most se nagyon , de ő valahogy más.
15 évesen is a 30as pasik fantáziáját mozgattam meg , mert túl érett vagyok .
Igaz most is elmegyek bulizni , szórakozni de csak az után miután rendet tettem a házba vagy föztem és tudom hogy nincs több dolgom .
12/23 anonim válasza:
Egy kapcsolatban nem az számít, hogy ki hány éves, hanem az, hogy megbecsüljétek, tiszteljétek és szeressétek egymást. Amiért 15 a korkülömbség köztetek, attól még lehettek boldogok.
2009. aug. 27. 11:49
Szia!Én most leszek 20 éves, a párom 31!Egyátalán nem zavar minket a kor!Páromnak van egy gyereke is akit ő nevel, vele is nagyon jól megvagyok!Sokkal több törödést és figyelmet kapok tőle mint a velem egykoruaktól!Mondjuk érettebb is vagyok:)!Szóval egyátalán nem gáz!Sok boldogságot!
2009. aug. 27. 12:23
Szia!
Én 18 éves vagyok,a barátom 30.
Nekem mindig is az idősebb pasik tetszettek,de azért 14 évesen elképzelhetetlen lett volna,hogy 26 éves barátom legyen :-)
Nagyon jól megértjük egymást,immár 10 hónapja :-P
Mindenképpen próbáljátok meg,hiszen
1. semmi veszítenivalótok nincs,sőt nyerhettek :-D
2.Ha véget ér egy ilyen párkapcsolat,akkor sem biztos,hogy a korkülönbség miatt.
Semmi garancia nincs arra,hogy egy veled egykorú,vagy fiatalabb fiúval jobban kijönnél.
Szóval hajrá :-)
Szió!
2009. aug. 27. 12:25
15/23 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy egy velem egykorúval is véget érhet de a szüleim akkor nem úgy viszonyulnának hozzá . De így most azt mondanák hogy csak kihasznált és latod megmondtuk hogy mivel idősebb ezért nem illik hozzád ...
16/23 A kérdező kommentje:
De hogyha boldogan élnénk amíg meg nem halunk akkor semmi baj nem lenne és nem csak a szülők viszonyulnának így hozzá hanem a környezetemben mindenki , valahogy nem érdekli őket a boldogságom csak az hogy a külvilágnak mit mutatok.Ezért is élnek a szüleim még mindig együtt , mert másnoknak azt mutatják hogy mi milyen tökéletes család vagyunk ...
17/23 anonim válasza:
szia.anyam dettó ilyen.én 21 vagyok a pasim 35.soha nem voltam még pasival ennyire jol el.Ő a leghosszabb kapcsim eddig.minden rendben,imádajuk egymást, anyám mégis fur minket a korkülönbség miatt.
ha boldog vagy,nem számit más!!
2009. aug. 27. 12:38
Ha a nő lenne 5, a pasi meg 20, úgy sok lenne. De így nem az. :-)
2009. aug. 27. 13:42
16 éves vagyok és 31 éves a barátom.:D kimondva soknak hangzik, de egyébként nem.A kor csak egy adat! Megértjük és szeretjük egymást. Ez a lényeg:)
2009. aug. 27. 13:43
20/23 A kérdező kommentje:
tudom hogy a kór csak egy szám egy adat de akkor miért ítélnek el emiatt ? Tudom én is elítéltem egy 20 éves csajt eddig aki egy 35 éves pasival volt hogy nem kaphatott volna fiatalabbat de mostmár tudom hogy mit érez és sajnálom de azért tettem mert más is ezt teszi
Kapcsolódó kérdések: