Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ilyen izmos testem lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen izmos testem lenne, játszi könnyedséggel találnak csajt magamnak?

Figyelt kérdés

[link]

ettől tuti elfolyna mind egytől egyig...

2014. jún. 19. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kis naiv.
2014. jún. 19. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Én nem.

Nekem ez a test már nagyon nem jön be.

2014. jún. 19. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:
"lenne" :D nem amúgy nem jön be, olyan mint egy kétajtós szekrény
2014. jún. 19. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Én se.. nagyon látszik hogy az nem természetes!
2014. jún. 19. 13:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Számomra ez a test már kifejezetten undorító. Ha ez még kiegészülne a buta agyaddal, akkor már egyenesen veszedelmes vegyifegyver lenne már. :S
2014. jún. 19. 13:11
 6/11 anonim ***** válasza:
ez szerintme már túll izmos a legtöbb lány, nö (ahogy én is ) a szálkásabb felsö testet részesiti elönyben. pl: [link] Egyébként nem egy kigyurt pasit ismerek aki évek óta egyedül van. Mint tudjuk a külsö édeskevés egy kacsolathoz.....
2014. jún. 19. 13:14
 7/11 A kérdező kommentje:
amiket belinkeltél,ugyanúgy néznek ki,mint a képen a csávó...csak max a fejük NEKED jobban tetszik
2014. jún. 19. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Kevesebb több ,de baromi jó pofája van waaaooo :-D
2014. jún. 19. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, ez a legtöbb nőnek tetszik. :)
2014. jún. 19. 13:24
 10/11 anonim válasza:
ez kétajtós szekrény? Hova fajul ez a világ hogy a nőknek a 60 kilós kis b**ik jönnek be, de aki kicsit is ad magára az már undorító? Tényleg undorító hogy beleöl rengeteg időt egy ilyen (egyáltalán nem extrém) kinézetbe, biztos jól esne neki és az olyan embereknek akik foglalkoznak a testükkel hogy leundorítózod őket :) de a dagadt malacok meg a csontsovány 60 kilós emberek nem undorítóak, nem értem a logikát.
2014. jún. 22. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!