Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi kétségbeesett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi kétségbeesett ember aki vágyik a szerelemre, ha annyit ember van így akkor miért nem találnak egymásra?! Teszem hozzá én is az vagyok, de nem értem miért kell ennek íg lennie?

Figyelt kérdés

Abban tuti biztos vagyok hogy sok kétségbeesett lány van. De itt gyk-n rengeteg fiúról is olvasok. Tudom hogy hülye kérdés de miért találták úg ki az embert, hogy ennyire fájjon neki vagy ennyire fusztrálttá tegye?!

16/l

#hiány #Szerelem vágy
2014. jún. 3. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki kétségbeesetten keres valamit az nem fog rátalálni soha. (napi bölcsességemet hallották :))
2014. jún. 3. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyvalami elkerülte a figyelmedet...

Az emberek imádnak szenvedni és sajnáltatni önmagukat, hogy miért?

Talán mert f*s.z*ok! :-)

2014. jún. 3. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Interneten könnyebb elsírni a bánatot és levelezni ismeretlen arcokkal, akiket személyesen egy pillantással letudnánk.

Hogyan találnának egymásra ha élőben egy szót se szólnának egymáshoz? :)

Ilyen az élet, egyszer mindenkinek eljön a maga ideje. 16 évesen ez meg halmozottan igaz.

2014. jún. 3. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Mert csúnyák

2. Szeretik sajnáltatni magukat, ahelyett hogy csinálnának valamit

2014. jún. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!