Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bunko az ember, miėrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bunko az ember, miėrt nėzik le a kinėzetėt?

Figyelt kérdés

De,ha egy kicsit is kedves vagyok" huuu de jol nėzel ki, helyes vagy, jokėpü vagy"

Miėrt? miėrt kell hazudni a külsövel kapcsolatban... attol függöen,hogy mennyire kedveled azt a szemėlyt...

Ėn,ha valakit utálok, akkor is beismerem,hogy jokėpü/ szėp.

2014. jún. 2. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
te most magaddal vitatkozol kedves kérdező? :D nem teljesen értem ki a bunkó ki mit mond kinek :D ha valakit utálok azzal nem is beszélek és nem is dicsérem ezáltal mert nem vagyok egy képmutató nyalizós csicska...
2014. jún. 2. 11:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Egyszoval... ha valaki bunko,azt miėrt kell lecsunyázni mikor te is tudod,hogy nem az...

Velem ,ha bukozik egy csaj...utálom, akkor is beismerem,hogy szėp.

2014. jún. 2. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
nem így van, ha bunkó akkor nem szép annyira, nem lehet ennyire elválasztani a testet a lélektől csak ha nem is ismered csak látásból, egy átlagos csajt is láthatsz szépnek ha olyan a személyisége és egy szép csajt is láthatsz kevésbé vonzónak ha bunkó
2014. jún. 2. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:

3.Hülyesėg!

Az egyik tanáromat annyira utálom, hogy legszivesebben megölnėm... de szėp nagyon.. beismerem.

2014. jún. 2. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szepseg belulrol fakad. Es ha valaki egy undorito fereg nezhet ki akarhogy is nem szeretjuk. Ha azt mondod valakire h helyes vagy szep azzal azt mondod h szimpi neked. De en rolad mar most megmondom h egy budos paraszt vagy!
2014. jún. 2. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekbarátnőség. Ha jóban vagy vele, akkor hú de szép vagy blablabla, ha rosszban akkor meg elhordanak mindennek. A tinilányok 95 százaléka jelenleg ilyen.
2014. jún. 2. 12:32
 7/7 A kérdező kommentje:
6.Köszönöm! Ėrre gondoltam
2014. jún. 2. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!