Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányok miért találnak gyorsabban párt, mint a csúnya pasik?
Nekem egyszer apukám azt mondta, hogy ő mikor középiskolás volt, nem emrt közelíteni a szép lányokhoz, mert félt hogy elutasítják.
Lehet, hogy emiatt.
De ha látják, a srácok, hogy egy nő rámosolyog, vagy szemez vele akkor szerintem lépni fog. Én pl sok olyan párt is látok, ahol mind a két fél szép. Nem csak olyan van, hogy ronda csaj helyes srác. Lehet, hogy neki pont az tetszik, ami neked ronda? Mi számít rondának? Lehet mindenkinek más a csúnya. Az én barátom utálja a vékony nőket, mindig azt mondogatja, hogy nem szereti a csontvázakat, nincs mit fognia rajta. Én sem vagyok egy sovány lány, inkább sportosabb. A barátom sem sovány, inkább sportos, izmos. Együtt járunk futni, van hogy edzőterembe is stb.
Tehát, mindenki megtalálja azt, aki leginkább hozzá illik. Szerintem.
L/20
Én sem láttam még olyat, amit a 81%-os írt.
Olyat már láttam, hogy a kis suttyó önbizalomhiányos nyomik összekuporodva nézik, ahogy mások örülnek és boldogok.
Oop.
Mert nincs csúnya nő,csak kevés pia...
Nemvéletlen hogy a csúnya lányoknak se lehet megfeleni, mert nekik is toronymagasan vannak az igényeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!