Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes leélni egy szánalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes leélni egy szánalmas életet?

Figyelt kérdés

Igazán szánalmas életet élek.Ez nagyrészt arra vezethető vissza,hogy nagyon gyenge,csontsovány gyerek voltam egész fiatalkoromban,viszont nagyon jó tanuló,ami szúrta a szemét sokaknak.Már általános iskolában rengeteg megaláztatás ért,gyűlöltem oda járni,mert párszor meg is vertek,de rendszeresen kinevettek,csúfoltak,a lányok a rusnyaságom és a csontváz testem miatt,a fiúk pedig azért,mert tudták,hogy gyenge vagyok és könnyen elbánhatnak velem.Középiskolában sem változott a helyzet,kezdetben ott is kinevettek,szekáltak,kiközösíttek,nem jártam sehová és nem voltak barátaim sem.Amikor látták,hogy alapvetően normális és rendes vagyok,befejezték a szekálást.Vagy csak megunták,nem tudom.De az itteni négy év is mindenféle élmény nélkül telt el,se barátok,se barátnő,egyetlen buli sem,még a közös összejöveteleken sem voltam ott,szándékosan nem szóltak sosem.Viszont gimi utolsó évében komolyan elhatároztam,hogy változtatni fogok.Akkor voltam a 185 centis magasságomhoz kb.50 kg,így komoly út elé néztem.Úgy éreztem,hogy ha izmosabb,erősebb lennék,akkor jobban ki tudnék állni magamért,kevésbé kötekednének velem és jobban befogadnának.Haladt a projekt szépen,ugyan nőttem még pár centit,de az egyetem kezdetére kb.70 kg lettem.Tudom,ez is vézna,de haladás volt.Azonban itt sem sikerült az,amit terveztem.Így első év végére ugyan meghaladtam a 80kg-ot,magabiztosabb lettem,állítólag az arcom is rengeteget "szépült" gyerekkorom óta,de továbbra is egyedül vagyok.Nincsenek igazi barátaim,csak haverok,akikkel párszor beszélünk és ennyi.Nem hívnak sehová és ha én kérdezek rá,hogy nem mennek-e valahova,mindig valamilyen kifogással lekoptatnak.A lányoknál szintén nincs sikerem,rám sem néznek.A családi helyzetem is katasztrofális,nem szeretek itthon lenni,pénzem pedig nincs külön költözni.Még 4 évem van hátra az egyetemből...de egyelőre addig teljesen kilátástalan a jövőm és kérdés,hogy utána lesz-e változás?

Nagyon nincs kedvem már élni...

2014. jún. 18. 20:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Érdemes, mert nem tudhatod, mikor jön fordulat az életedbe.

Amúgy meg akkor nem a megfelelő emberekkel barátkozol. Biztos találnál hozzád hasonló embereket, csak lehet rossz helyen keresgélsz. A csajoknál is hasonló a helyzet, lehet nem a megfelelő lányokat veszed észre, hanem csak akik a leghelyesebb és legmenőbb pasikkal állnak le.

2014. jún. 18. 20:53
 22/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érdemes ^^ Velem nyugodtan levelezhetsz ha akarsz :)
2014. jún. 18. 22:11
 23/23 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=WJq2drq17Q8#t=47

ők tudják a boldogság kulcsát.. :DD

2014. jún. 19. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!