Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egy nőnek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nőnek nagyon magas az IQ-ja és emellett még vonzó is, akkor már nem fogtok hozzá közeledni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem lenne számotokra közömbös és talán még párkapcsolatot is el tudnátok vele képzelni. Na? :))

2014. jún. 18. 15:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

na de miért nem ezzel kezdted ,egy jó pont :D Ha az iq helyett ezzel dicsekszik, előbb lesz pasija is.

vagy elmondod inkább saját magadnak....

2014. jún. 18. 18:06
 32/36 A kérdező kommentje:
Tényleg nem rólam van szó, én inkább az érzelmek embere vagyok. :))
2014. jún. 18. 18:14
 33/36 anonim ***** válasza:

Figyelj, kérdező, én okos vagyok, viszonylag szép is, vékony, szőke, humoros. De ennyi. Általában a kollégák (phd-t végzettek ők is) egyáltalán nem érdekes, kedves vagy toleráns emberek. Valahogy az egyetem, meg az egész légkör kiölte belőlünk az embert.

Én sem fogok sosem férjhez menni, mivel egy férfi nem szeretne nála okosabb nőt (és kevés pasinál nem vagyok sajnos okosabb), és nem szeretne olyat, aki tájékozott. Vagy: csak egy fujjogó némber vagyok borzalmasan negatív kisugárzással.:D

Ezt nehéz elismerni magunkról, lehet, hogy nem azért nem akarnak téged, mert okos vagy, hanem más belső oka van.

27L

2014. jún. 18. 19:26
 34/36 anonim ***** válasza:

nana ,ha egy nő szép is meg okos is akkor férfi ,vigyázzunk azért!

("és kevés pasinál nem vagyok sajnos okosabb").Hogy is mondta a kérdező, ja igen :) "Mellesleg akinek magas az IQ-ja az pont nem lesz beképzelt." :D

2014. jún. 18. 19:55
 35/36 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a magas IQ szint nem teljesen egyenlő a műveltséggel és sok más egyéb dologgal, amit a magas intelligenciájú emberekről hisznek.

Nekem 130 körül mozog hangulattól függően és csak annyival "könnyebb" az életem, hogy sok mindent gyorsabban megértek, mint a társaim; könnyebben találok megoldást a problémákra és gyorsabban olvasok... azt hiszem ennyi.

Közben ugyanúgy elfelejtem azt, amit megtanultam korábban; és én is ugyanakkora hülyeségeket vagyok képes elkövetni, mint az "átlagos emberek". Tény, hogy ha beszélgetnek velem, akkor érezhető, hogy nem vagy egy kapás paraszt; de sok előnyöm még nem származott belőle.

# 24:

Rengeteg beképzelt ember van, akinek magasabb az intelligenciája.. Látod, erről beszéltem. Intelligencia =/= empátia. Az érzelmi intelligenciáról (EQ) nem is beszéltünk, pedig az nálam is konvergál a nullához.

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, engem nem zavar ha egy lány/nő okosabb nálam, amennyiben nem érezteti azt velem. Önértékelési problémáim vannak egyébként is és ez csak rontana a helyzetemen.

2014. jún. 18. 21:15
 36/36 anonim ***** válasza:

"akinek magas az IQ-ja az pont nem lesz beképzelt"

Ez ilyen formán nem igaz. A jellem, a személyiség nincs közvetlen kapcsolatban az intelligenciahányadossal.

2014. jún. 18. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!