Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nőnek nagyon magas az IQ-ja és emellett még vonzó is, akkor már nem fogtok hozzá közeledni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem lenne számotokra közömbös és talán még párkapcsolatot is el tudnátok vele képzelni. Na? :))2014. jún. 18. 15:30
11/36 anonim válasza:
Menj a csudába, hússzal megelőztél :(
12/36 anonim válasza:
nekem is annyi az IQ-m úgyhogy engem nem zavarna :D
14/36 anonim válasza:
160-as IQ-val ilyen kérdést feltenni?? FAIL!
15/36 anonim válasza:
Az IQ számszerű értéke nem befolyásol semmit, inkább az, hogy viselkedésében, megnyilvánulásaiban, más emberekhez való viszonyában, a konfliktushelyzetek kezelésében, döntéshozatalban, érzelmi és hétköznapi életében mennyire képes intelligensen fellépni.
Az IQ számszerű értéke is csak egy adat a sok közül, ezen a téren sem működik az a fajta automatizmus, hogy minél nagyobb ez a szám, annál jobb, és ettől rögtön vonzóbb lesz az adott ember.
16/36 anonim válasza:
nem,mert 160as iq nőben nincsen , ha meg van annyit dob rajta, hogy beképzelten kezd pofázni a hülyeségeiről,de arra kevés ez a mennyiség h megmondja miért beképzelt ribike..
a kutyámnak 165.
18/36 anonim válasza:
engem csak az ilyenek érdekelnek. Nem is csajozom:)
19/36 anonim válasza:
Kizárt dolognak tartom, hogy 160 legyen az IQ-d (és nem azért, mert a magas intelligencia kizárja azt, hogy ide írogass, csak hülye a kérdésed).
20/36 anonim válasza:
ilyen magas iq val talán saját magadnak is megtudnád válaszolni a kérdést ha már te vagy a "legokosabb" itt mindenki közül :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!