Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek légyszi olyan képet, ahol a lány 175cm magas es 68 kg?
Fogalmam sincs hogy-hogy nèzhet ki kb egy ilyen làny.
Vagy olyan kep is jo ami kb megmutatja hogy milyen alakja lehet.
Ez mióta husi? Egyáltalán nem kövér a lány, aki ilyen paraméterekkel rendelkezik, de képet linkelnünk teljesen felesleges.
Ennyi alapján nem tudhatjuk, hogy hogy oszlik el és miből áll az a 68 kg. Lehet, hogy minden a fenekén és a combján van, melle semmi, de az is lehet, hogy tökéletesen arányos, jó alakú bombázó. Nem minden azonos magasságú és súlyú lánynak ugyanolyan az alakja, ez teljesen egyéni, tehát felesleges ennyi adatból következtetéseket levonnod.
Viszont az biztos, hogy nem kövér és nem is egy pálcika.
Pötyögd be bátran kedves utolsó mennyi az ideális testsúly ehhez a magassághoz és ez nem a modellalkat mielőtt okoskodnál..
Bepötyögtem egy BMI kalkulátorba, kedves Conchita.Wurst.
Eredmény: 21,88
Kategória: Normál
Leírás:
Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
Ami pedig az okoskodást illeti, kérlek legközelebb ne csak a válaszom első 2 mondatát olvasd el. Leírtam, hogy ugyan úgy lehet rossz és jó alakja is. És nem, a jó alak alatt nem csak a modellalkatot lehet érteni, gratulálok, téged is nagyszerűen befolyásol a média "szépség" ideálja, sikerült tökéletesen magadévá tenni.
"szerintem kerüld el, ha nem csíped a husi lányokat.."
Vicces vagy! :-)
Én 177 cm magas vagyok, 64 kiló, karcsú, sportos alkat homokóra alakkal, és bőven felszedhetnék még legalább 8-10 kilót, mielőtt bárki "husikának" titulálna. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!