Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egy nőnek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nőnek nagyon magas az IQ-ja és emellett még vonzó is, akkor már nem fogtok hozzá közeledni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem lenne számotokra közömbös és talán még párkapcsolatot is el tudnátok vele képzelni. Na? :))

2014. jún. 18. 15:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Szerinted egy 160-as iq-jú lány írna itt nekem, akinek szintén kb. annyi...?
2014. jún. 18. 16:13
 22/36 anonim ***** válasza:
Na még életem során sosem hallottam ilyen problémát h mennyi az IQ-ja hogy ez alapján párt választani....pff inkább gyerekes aki ez alapján választ.
2014. jún. 18. 16:51
 23/36 A kérdező kommentje:
Sokan nem is a kérdésemre válaszoltak, de akik igen, annak köszi. Egy szóval nem mondtam, hogy rólam van szó, bár azért az én IQ-m se rossz, hanem a szakomon egy csoporttársamról.
2014. jún. 18. 17:03
 24/36 A kérdező kommentje:
Mellesleg akinek magas az IQ-ja az pont nem lesz beképzelt. Én nem az okoskodásról beszélek, amit elég sok ember tesz itt és máshol.
2014. jún. 18. 17:06
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
belegondolva összejönnék ilyen lánnyal mert egyszer elolvassa a szakács könyvet, és fejből megfőzi az összes kedvencemet.Ja és az összes foci meccs kezdési idejére is emlékeztetne.Ezen kívül miben lenne más mint az átlag,párkapcsolatban? .És miért kellene félni közeledni,ezt sem értem.Nem ijeszt meg,és nem is érdekel h kartonból részecskegyorsítót épít,meg 4 fejű birkákat klónoz.Teljesen hidegen hagynak ilyesmik.Ő is csak egy lány mint ezer másik.
2014. jún. 18. 17:39
 26/36 A kérdező kommentje:
Gyk-n mindenki bátor.
2014. jún. 18. 17:40
 27/36 anonim ***** válasza:
Hát ha el tudnék képzelni vele párkapcsolatot, akkor igen, bátor lennék:)
2014. jún. 18. 17:44
 28/36 anonim ***** válasza:

de nagy bátorság kell ehhez..bááár 150felett már autisták az emberek.Az más téma.

majd ha tud főzni ,meg hallgatni mikor kell, akkor megijedek, mert az tényleg nem mindennapi

2014. jún. 18. 17:49
 29/36 anonim ***** válasza:
"150felett már autisták az emberek" ez hülyeség
2014. jún. 18. 17:51
 30/36 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg a csoporttársam is autista, majd elmondom neki, mert ő még ezt nem tudta és nahát még főzni is tud. :)
2014. jún. 18. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!