Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kinézettel lehetséges, hogy tetszeni fogok valaha egy lánynak is?
Figyelt kérdés
A legnagyobb gondot az jelenti,hogy magas vagyok és vékony testalkatú(de széles vállú):188cm és 81 kg jelenleg,igaz nagyon sokat edzek és eszek,hogy tovább izmosodjak.Még nagyobb baj,hogy nincs férfias arcom,tehát nem lehetek jóképű,inkább kisfiúsnak mondanak mindig,ráadásul semmi külünleges nincs rajtam,barna hajú és barna szemű vagyok.2014. jún. 14. 08:34
4/7 anonim válasza:
Nem szoktam ilyeneket mondani, de ne itt rinyálj már b*zdmeg, hanem húzz a p*csába ismerkedni... Ez már a 3-4. ilyen kérdésed... Azért mert 20x leírod még nem fogsz tetszeni senkinek, tegyél érte és ne itt vekengj...
6/7 anonim válasza:
jelentettem a kérdésed, mert 2 napja ez megy. Bocsi. Szánalmas vagy. Nem a külsőd miatt nem kellesz senkinek.
7/7 PearlDiver válasza:
Sok lány a kisfiús arcú srácokért van oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!