Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaha fel fogom ezt dolgozni vagy tényleg véget vetek az életemnek?
Talán sportolni kéne drága barátom
180cm és 50-55kg voltam, elkezdtem edzeni, lettem 72kg, sok sok időbe tellett, de nem bánom, és ez idő alatt a kondizás az életem részévé vállt, mint a levegővétel, és nem akarom abbahagyni amíg időm engedi. Felszedtem magam némi izommal, és szeretném tovább gyarapítani, 85kg-ig minimum, ami megint rengeteg idő lesz, de még pár évig biztos élek, szóval kivárom.
Így is nagyon vékonynak találom magam, de nabumm, így áldott meg a sors, minden másban is tragédia az életem, de van egy célom szeretném elérni, sok más dolog nincs is ami jó az életemben, szintén egyedülálló vagyok, de már belefáradtam hogy lányt keresgéljek, azt mondják egyszer majd jön magától, akkor jöjjön, én már sok mindent megpróbáltam, semmi nem vált be
Neked kell erősnek lenned, mi csak tanácsokat osztogathatunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!