Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy valaha fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valaha fel fogom ezt dolgozni vagy tényleg véget vetek az életemnek?

Figyelt kérdés
A mai napon az elkeseredés legalsó szintjére jutottam,fogalmam sincs hogyan tovább,de úgy érzem képtelen vagyok így élni tovább.Fiú létemre magas,sovány testtel vert meg a sors,amit szinte emberfeletti erőfeszítésekkel sikerült évek alatt egy általam már normális szintre felhoznom.Jelenleg 188 cm-hez 78-80kg vagyok,minimális felesleggel.De miután mindenhol megkapom a "sovány" jelzőket,meg,hogy nem vagyok férfias és vonzó,a lányok lenéző,flegma tekinteteit,azt,hogy soha nem volt még barátnőm és senkinek nem tetszettem...egyedül nincs értelme tovább folytatnom a harcot.
2014. ápr. 3. 19:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ahj fejezd már be a hülyeségeket...vékony vagy, na és??? az alacsony fiúk traumaként fogják fel, hogy alacsonyak, bármit megtennének plusz 5 cmért, te meg majdnem 190vagy!!!! fejezd be, és viselkedj férfiként. nagyon sok múlik a magabiztosságon. ha elhiszed, hogy a lánynak, akinél bepróbálkozol tetszel, és nem úgy beszélsz vele,mint egy mimóza, akkor minden rendben lesz...csak figyeld a jeleket, biztos, hogy tetszettél már eddig valakinek!!! ez 100%!!!!!!! csak ne legyél bamba, tényleg rád férne egy baráti pofon, hogy térj már magadhoz!! L
2014. ápr. 3. 20:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is sovány vagyok, oszt akkor mi van? Semmi. Nem tetszettem még senkinek, oszt akkor mi van? Semmi. Majd fogok... Ne nyírd már ki magad ilyen f_aszság miatt. Külföldön próbálkoztál már? Na, tessék. Itt az egész bolygó. Ha ennyire eget rengető probléma kezdj el nyelvet tanulni és próbálkozz határon túl is, ha feladtad kb. teljesen. De kb. biztos, hogy itt is találnál valakit.

Vagy kezdd el a Game of Thrones-t addig se agyalsz rajt és úgy se bírod abba hagyni.:D ( Talán... )

2014. ápr. 3. 20:10
 13/20 Költőnő? ***** válasza:
A külső egy nehezebben változtatható tényező, de a hogyan legyek férfias már más. Az igenis tanítható. Nem azt mondom h légy érzelmek nélküli macsó, de a rinyálás nem vmi férfias; ez tény.
 14/20 anonim ***** válasza:

Jajj, megint te? Vagy csak heti 5* sírnak ezen az oldalon az ilyen paraméterekkel bíró férfiak -.-".

Aztán itt kötekedsz az emberekkel (főleg a lányokkal), hogy miért nem fogadnak el. Te sem fogadod el magad, miért gondolod, hogy más helyetted megteszi? Amúgy ritka nagy suttyó vagy, nem lenne kár érted ha "meghalnál" és végre nem itt rinyálnál. Hülyegyerek a való élet kint vár, nem itt.

15/20 anonim ***** válasza:

Magas, vékony fiúként meg kell küzdenem az örök magánnyal és a lányok folyamatos elutasító, flegma viselkedésével?

Kategória: Szerelem, szex » Egyéb kérdések 6 válasz

Lányok, mi a francért nem tartjátok vonzónak a magas, vékony fiúkat?

Kategória: Szerelem, szex » Egyéb kérdések 6 válasz

Vékony és félénk vagyok, mit tehetnék?

Kategória: Szerelem, szex » Ismerkedés 8 válasz

Lányok, mégis mi bajotok van a magas, vékony fiúkkal?

Kategória: Szerelem, szex » Egyéb kérdések 9 válasz

Lányok, miért vagytok olyan elutasítóak a vékony fiúkkal, ennyire nagy hátrány a vékonyság?

2014. ápr. 3. 20:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Most azt hiszed valaki megfog vigasztalni? Minek kell nyafogni? olyan vagy amilyen vagy. De attól hogy öngyilkos hajlamaid vannak persze hogy a kutyának se kellesz
2014. ápr. 3. 20:22
 17/20 Szergej55 ***** válasza:
Öld meg magad.
2014. ápr. 3. 20:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Azok a lányok akik itt álszenteskedtek, f**zomnak nem tudtok akkor neki írni, meg beszélgetni vele, és a hasonló helyzetű srácokkal. Bezzeg ha már ég a kanóc, akkor tudtok ti is sajnálkozni.

Magatokba kéne kapni, és foglalkozni velük!

Kérdező, tudom hogy sok kérdést kiírtál mert biztosan rossz az önértékelésed, de egy képet linkelhetnél máskor, hogy milyen az a 188cm 78kg-val

21F

2014. ápr. 3. 20:32
 19/20 Költőnő? ***** válasza:
Hogy mi?! Jóhogynemmár kötelező jelleggel ápolni KELL mki lelkét, aki kicsit is defektes. Plusz az ilyen kesergésen az ő esetében neki valószínű csak egy barátnő segítene. Jóhogynemmár akkor vkinek járnia is kell vele vkinek csak h jobban érezze magát....
2014. ápr. 3. 20:48
 20/20 anonim ***** válasza:

19-es

Ha nem tetszik amit mondtam, akkor is őszinte voltam, lehetne ezt értelmesen is orvosolni, nem kell írogatni neki a hülyeséget..

21F

2014. ápr. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!