Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaha fel fogom ezt dolgozni vagy tényleg véget vetek az életemnek?
Én is sovány vagyok, oszt akkor mi van? Semmi. Nem tetszettem még senkinek, oszt akkor mi van? Semmi. Majd fogok... Ne nyírd már ki magad ilyen f_aszság miatt. Külföldön próbálkoztál már? Na, tessék. Itt az egész bolygó. Ha ennyire eget rengető probléma kezdj el nyelvet tanulni és próbálkozz határon túl is, ha feladtad kb. teljesen. De kb. biztos, hogy itt is találnál valakit.
Vagy kezdd el a Game of Thrones-t addig se agyalsz rajt és úgy se bírod abba hagyni.:D ( Talán... )
Jajj, megint te? Vagy csak heti 5* sírnak ezen az oldalon az ilyen paraméterekkel bíró férfiak -.-".
Aztán itt kötekedsz az emberekkel (főleg a lányokkal), hogy miért nem fogadnak el. Te sem fogadod el magad, miért gondolod, hogy más helyetted megteszi? Amúgy ritka nagy suttyó vagy, nem lenne kár érted ha "meghalnál" és végre nem itt rinyálnál. Hülyegyerek a való élet kint vár, nem itt.
Magas, vékony fiúként meg kell küzdenem az örök magánnyal és a lányok folyamatos elutasító, flegma viselkedésével?
Kategória: Szerelem, szex » Egyéb kérdések 6 válasz
Lányok, mi a francért nem tartjátok vonzónak a magas, vékony fiúkat?
Kategória: Szerelem, szex » Egyéb kérdések 6 válasz
Vékony és félénk vagyok, mit tehetnék?
Kategória: Szerelem, szex » Ismerkedés 8 válasz
Lányok, mégis mi bajotok van a magas, vékony fiúkkal?
Kategória: Szerelem, szex » Egyéb kérdések 9 válasz
Lányok, miért vagytok olyan elutasítóak a vékony fiúkkal, ennyire nagy hátrány a vékonyság?
Azok a lányok akik itt álszenteskedtek, f**zomnak nem tudtok akkor neki írni, meg beszélgetni vele, és a hasonló helyzetű srácokkal. Bezzeg ha már ég a kanóc, akkor tudtok ti is sajnálkozni.
Magatokba kéne kapni, és foglalkozni velük!
Kérdező, tudom hogy sok kérdést kiírtál mert biztosan rossz az önértékelésed, de egy képet linkelhetnél máskor, hogy milyen az a 188cm 78kg-val
21F
19-es
Ha nem tetszik amit mondtam, akkor is őszinte voltam, lehetne ezt értelmesen is orvosolni, nem kell írogatni neki a hülyeséget..
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!