Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan hány éves korban jönnek rá az emberek, hogy nem a szex a legfontosabb?
20, Részemről nincs boszorkányégetés. Gondolom még fiatal vagy. (a kérdésben is benne van, hogy eltérő korban jön rá az ember)
Esetleg olyan idősebb, aki értelmesebb dolgot nem talált (eddig) az életben és maradt az ösztönlény szinten. :)
Félre ne érts, nekem sem a szex körül forog minden, és nem csak ez az egyetlen örömforrás az életemben :)
Csak nem értem, miért kell ennyire lenézni, ha valakinek fontos és igenis úgy nézi, hogy a kapcsolatában rendszeres és jó minőségű legyen, ellenkező esetben meg tudja, hogy akkor nem egymásnak valók.
Például, elég érett vagyok ahhoz, hogy tudjam, veled nem illenénk össze (már ha férfi vagy/leszbikusok lennénk), mert nyilván nekem fontosabb a szex, min neked. Ez emberekként változik, de nem jelenti azt, hogy leragadt volna bármelyikünk is az ösztönlény szintjén (amit nem értek, szintén, hogy miért használja mindenki pejoratív szinten, amikor ha belegondolsz, a civilizáció és a kultúra majdhogynem mást se adott az emberiségnek, csak negatív dolgokat, míg az ösztöneink azok, amik a lényeges dolgokon keresztülsegítenek), csak azt, hogy mások vagyunk. Ennyi.
oké, értem. :)
Egyébként férfi vagyok. Szeretem a szexet, de sok minden sokkal fontosabb nekem. Még a párkapcsolatomban sem ez az első, az életemben pedig pláne. Jó, ha 8. helyen van.
12:13
Beszélj a saját nevedben.
Én teljes és boldog életet élek szex nélkül is, az meg, hogy te nem hiszed el, mert szűk látókörű vagy, az csakis a te problémád.
26F
A 39 éves válaszolót én se értem, és nagyon szomorúnak találom. Én köszönöm szépen, de szex nélkül is jól érzem magam, és senki nem mondta még, hogy "hú, de frusztrált, ráférne...".
Amennyiben életem szerelme akármilyen okból kifolyólag nem lenne képes kielégíteni a nemi szervével, úgy azt megtehetné lelki síkon (ami jobb is, mint a testi) valamint egyéb testrészeivel...:) Semmilyen körülmények között nem hagynám el egy másikért, pusztán a nemiszerve miatt. Az ilyen nem is igazi szerelem, az én szememben nem.
pasiknál először talán 23-25 éves korban utána 40 évesen kapuzárási pánik után
csajoknál 23-25 éves korban( vagy korábban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!