Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagosan hány éves korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan hány éves korban jönnek rá az emberek, hogy nem a szex a legfontosabb?

Figyelt kérdés

2014. jún. 13. 09:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Az okosabbja előbb utóbb rá jön, hogy nem a szex és nem a pénz a fontos...

A hülyébbje meg 14 körül már azt gondolja, hogy ez a kettő a legfontosabb.

2014. jún. 13. 10:29
 12/32 A kérdező kommentje:

9. köszi a választ.

"Általános iskolás gyerekek, kb 5-dik osztálytól kezdve már mindent tudnak, némelyik ki is próbálja a szexet.."

Tény, hogy hamarabb kezdik a szexet, de agyban éretlenek. Nézz meg egy mai 20 évest és egy 20 évvel ezelőtti 20 évest. Ég és föld.

"Az emberek akkor jönnek rá arra, hogy nem csak szex van, meg anyagiak, amikor rájönek arra, hogy mit szeretnének csinálni... ...nos erre nagyon kevesen jönnek rá, van aki soha... "

Ebben viszont lehet valami.

2014. jún. 13. 10:30
 13/32 A kérdező kommentje:
11, ez tényleg így van! :)
2014. jún. 13. 10:31
 14/32 anonim ***** válasza:
Ezt meg hol hallottad, srác?
2014. jún. 13. 10:36
 15/32 A kérdező kommentje:
14, Mit? /Ha tőlem kérdezed egyáltalán/
2014. jún. 13. 10:38
 16/32 anonim válasza:
9-esnek üzenem! Igen pont ezért érik be később! Szerinted az a jó dolog ha egy általános iskolás gyerek már szexel vagy éppen szül?? Na ehhez csak gratulálni tudok..ez neked a beérés?? Hát pont hogy nem,nem tudják még mit csinálnak agyilag csak ezt lássák mindenhol azt hiszik ez a jó! 25 év felett az emberek amikor már azon gondolkodnak pl melyik nővel akar élni..akin végig ment egy fél város vagy aki addig tartotta magát bizonyos keretek között. (Egy kicsit eltértem bocsi,de kiverte a biztosítékot nálam az a beírás).
2014. jún. 13. 10:45
 17/32 anonim ***** válasza:

22 vagyok, de az én (párkapcsolati) értékrendemben a szex sose volt az első három hely egyikén se. Fontos, hogy legyen levegő a tüdőmben, legyen mit enni, inni és ne az utcán aludjak. Párkapcsolatban fontos, hogy a másik az igazi, egyetlen, lelki társam legyen. Hogy legyünk egészségesek. Minden más, csak ezek után jön, így a szexualitás is. Szeretkezni csodás dolog, és fontos is, de ha pl. beteg lenne a társam, és nem lenne rá képes, eszembe se jutna elhagyni ezért.

Itt meg sokaknak már a "méret probléma" is akkora kihívás, hogy inkább szakítanak.

22/N

2014. jún. 13. 11:03
 18/32 PearlDiver ***** válasza:

Sosem gondoltam, hogy a szex a legfontosabb, és sok barátom van aki hasonlóan gondolkodik. Az engedelmes fogyasztók meg előbb utóbb rájönnek, ha már eléggé kiábrándultak.

24F

2014. jún. 13. 11:06
 19/32 anonim ***** válasza:
hát én ezt 14 éves korom óra tudom.
2014. jún. 13. 11:18
 20/32 anonim ***** válasza:
36%

Na, én itt most azt hiszem, ellentmondok a dolgokkal :)

Párkapcsolatban a szex az egyik alappillér, ami megtartja a feleket egymás mellett. Legalábbis esetemben. Ha beteg lenne, és ilyenformán képtelen erekcióra és nem is tudom, rendesen szexelni, akkor én nem lennék vele párkapcsolatban. Ettől még lehet jó ember, lehet csodás ember, de ha párt választok magam mellé, akkor most kövezzetek meg érte, de nekem fontos, hogy MINDEN tekintetben férfi legyen, így ebben is. Szex nélküli kapcsolat az max barátság, amit kár párkapcsolatnak csúfolni.

Nyilván nem ez mindennek az alfája és az omegája, de pszichológiai és biológiai szükséglet is egyben, ami nélkül hosszú távon azért elég komoly negatív következményeket tapasztalhat az ember. Én legalábbis érzem a negatív következményeit a szexmentes időszaknak. És persze, vannak a kapcsolaton belül olyan időszakok, amikor egyszerűen nem lehet, mert a saját vagy a másik életében vannak dolgok, amik megnehezítik, vagy akár ellehetetlenítik a szexuális életet, de ha ez nem marad fenn sokáig, tényleg csak egy időszak, akkor ezzel nincs is baj. Az élet az ilyen, és tény, hogy nem a szex körül forog (a kérészeket leszámítva, persze). De attól még egy nagyon fontos eleme, és kár így demoralizálni, mert még 50 évesen is lehet nagyon fontos (és azok a boldog ötvenesek), meg lehet 20 évesen nem fontos egyáltalán (ezek közül soknak még mondják is, hogy elkelne neki már egy jó kis du*ás, annyira kiállhatatlan). A szex segít boldognak és kiegyensúlyozottnak maradni, ami azért igenis fontos dolog. Szerintem. Kezdődhet a boszorkányégetés.

2014. jún. 13. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!