Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik nem tudnak lefogyni?
Már sok dolgot próbáltam (étrend, sport), de sosem lett olyan alakom, mint szeretném. Bármit eszek, meglátszik, legyen szó egy vasárnapi ebédről, vagy két-három almáról.
Most elkezdtem biciklizni, hátha, hátha. Meg megpróbálok kevesebbet enni.
Jelenleg kb így nézek ki:
Ez most olyan köztes állapot, voltam már karcsúbb is (egy tízessel kb), voltam már kövérebb is.
Emiatt nem szeretnék gyereket se, mert szülés előtt felmegy x kiló, amit majd nem tudok eltüntetni, és itt maradok huszonévesen 100 kilósan.
Ilyen lenne az álomalak, de ez sose lesz meg:
Én 175 vagyok 70 kiló. Heti 8 edzésem van. És kb így nézek ki: [link]
Ne a kilókat nézd, mert azokkal nem kapsz hiteles képet a testedről.
Van egy komfort tartomány, ahol a legoptimálisabban tud a szervezet működni, a felett és alatt gondok léphetnek fel. Neked úgy tűnik ez a 60 kiló.
Ha te ezekkel az adatokkal ilyennek látod magad, akkor vagy testképzavar, vagy egy deka izom nincs rajtad, és a sok zsír miatt tűnsz kövérnek.
Lefogyni meg azért nem tudsz, mert halovány fingod nincs a dolgokról, és úgy akarsz belevágni a tested alakításába, hogy nem tudod, hogy kell. Ennyire igénytelen vagy magaddal szemben? Vagy csak ennyi eszed van? A tested az, amiben egész életedben élsz, képes vagy úgy nekiállni dolgokba, hogy nem ismered meg a működését, nem bizonyosodsz meg róla, hogy az jó?
Nem tűnsz valami okosnak.
Testképzavarod van. Biztos nem ilyen alakod van ,ha 170cm és 60 kg vagy.
Jah és amúgy meg 170cm magas lánynak 55kg az "ideális", tehát nem kellene 50 kg-ig lefogyni.
Egyrészt Nigella Lawson csodálatosan gyönyörű!! és aki olyanokat főz, mint ő, persze, hogy duci...meg ő nem fiatal már, tőle tolerálható.
Szerintem szép a sovány nő a képeden, én egy éve voltam olyan, mikor 158cm-hez voltam 44kg, mert Frontinon és levegőn éltem 3 hónapig. :D Ezt ne csináld! Most vagyok 158cm és 52kg, persze undorító tehénként vonszolom magam az utcán, de mások szerint csinos vagyok. Én rosszul érzem magam, viszont már dolgozom, és ennem kell...én nem tudok evés+sporttal lefogyni olyan szottyadtra...szerintem nem is lehet.
Én azért tudtam sovány lenni, mert gyakorlatilag nincs csípőm, se popóm, mellei nagyok, de ennyi. Nincsenek karjaim, nincs hasam, nincs semmim. A hátam olyan, mintha szárnyam lenne. Ez egy típus (apukám családja ilyen), de én sosem tudnék olyanra hízni, mint Nigella, eleve csípőm se lenne hozzá meg hátam. Szóval ez a gond, hogy a csontjaid nagyban meghatározzák a fogyást...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!