Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanulás mellett néha modellkedő lányokról mi a véleményetek?
Számtalan modell járt nálunk is a BTK-ra. Igazából én sem értettem, hogy miért fizetnek nekik, egy-egy fotózásért, amikor sehol nem jelentek meg a képeik. Azt hiszem, hogy kisebb fellépésekre kérték fel őket, kizárólag a berkek által ismert ruhakollekciók bemutatására.
És, hogy mi lenne a véleményem a modellről? Semmi. Ha tisztességesen él mellette, szóval tanul rendesen és nem züllik
Ha szereti, érdekli, szívesen csinálja és még pénzt is keres vele, akkor tök jó neki, nincs ezzel semmi baj.
Ha viszont teljesen szépségipar, divatszakma, shoppingolás, kozmetikus, pedikűr-manikűr lázban ég és ezek az elsődleges tevékenységek és témák az életében, akkor nem hiszem, hogy megtalálnánk a közös hangot, mert ez nagyon nem az én világom. De ezzel sincs semmi baj, mindenkit más érdekel.
Mondjuk én egyfajta hobbinak venném.Nem is inkább az motivál,hogy minél több pénzt kapjak,egyszerűen kedvből csinálnám.
Még épp nem kezdtem bele,csak ajánlották,szóval nem olyan biztos ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!