Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik nem tudnak lefogyni?

Figyelt kérdés

Már sok dolgot próbáltam (étrend, sport), de sosem lett olyan alakom, mint szeretném. Bármit eszek, meglátszik, legyen szó egy vasárnapi ebédről, vagy két-három almáról.

Most elkezdtem biciklizni, hátha, hátha. Meg megpróbálok kevesebbet enni.

Jelenleg kb így nézek ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez most olyan köztes állapot, voltam már karcsúbb is (egy tízessel kb), voltam már kövérebb is.

Emiatt nem szeretnék gyereket se, mert szülés előtt felmegy x kiló, amit majd nem tudok eltüntetni, és itt maradok huszonévesen 100 kilósan.

Ilyen lenne az álomalak, de ez sose lesz meg:

[link]

2014. jún. 11. 22:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
fogadd el magad.En elfogadlak igy :)
2014. jún. 11. 22:43
 12/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek kuurvajól néznek ki, már nem azért.
2014. jún. 11. 22:44
 13/37 A kérdező kommentje:

Tavaly végre sikerült elérnem az 50kg-t (most 60kg vagyok), de hetente voltam olyan rosszul, hogy kishíján összeestem.

A változás meg csak annyi volt, hogy karcsúbb derék, kisebb pici, meg valamivel vékonyabb combok (de semmi thigh gap, lapos has, pici mell, hiába ment le 10kg).

2014. jún. 11. 22:45
 14/37 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív értékelést :)
2014. jún. 11. 22:45
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy ilyen fals "ideál" miatt rosszul legyél:S Igenis szexi és jó ahogy most nézel ki ha tényleg olyan vagy mint akit linkeltél. Azon gondolkozom, hogy rád írjak-e:P
2014. jún. 11. 22:47
 16/37 anonim ***** válasza:
42%

Inkabb van egy kis testképzavarod. Torz ideakat követsz! Az álomalakod mar nem sportos hanem csontsovány...taszító.

Amúgy meg rosszul próbáltad mert olyan nincs hogy valaki nem tud gogyni hanem csak súlyos beteg.

"Most megpróbálok biciklizéssel.."

Nem próbalgatas kéne hanem pontos étrend és edzés.

Ha nem nézel utana,azt se tudod mit cdinálsz akkor mit varsz?

18/F

2014. jún. 11. 22:47
 17/37 anonim ***** válasza:

Keress fel egy endokrinológust, lehet a hormonjaiddal nincs rendben valami. Emellett sportolj, futás, úszás a legjobb. Mellette L-karnitin, esetleg fehérje, semmilyen más fogyókúrás baromságot nem ajánlok.

Hülyeség, hogy babánál feltétlen fel kell szedni zsírt. Nagyon sok anyuka van akik ugyanannyi kgosan jöttek ki a kórházból, mint amennyi volt 9 hónappal azelőtt.

Fehér kenyér, cukros ételek, üdítők végérvényesen kilőve, max mértékkel. Nem hiszem el, hogy több hónapig alig eszik valaki, sportol és mégis duci. Hülyén hangzik, de van amikor nem is emlékszik rá az ember, hogy evett egy kis valamit. Bár a túlzott diétát elítélem. Zöldség és sovány húsok, rostban gazdag gabonák, ezeket egyed. Aludj napi 7 órát legalább, többet ne.

2014. jún. 11. 22:49
 18/37 anonim ***** válasza:
60 kg?Hát az első inkább 160 :D
2014. jún. 11. 22:49
 19/37 anonim ***** válasza:
58%

Nem éreznéd magad jobban,nem lennél boldogabb,ha sikerülne lefogynod.

(sokkal szebb az első kép, mint a második, majd rájössz)

Hidd el! -.-

NE hagyd ,hogy befolyásoljon a média!

2014. jún. 11. 22:50
 20/37 anonim ***** válasza:
60 kiló? Szerintem az nagyon is jó. Nem tudom hova akarsz fogyni. Az utolsó kép, pedig egy deszka, de ha neked az az álmod, hogy deszka legyél, csak rajtad múlik. Bár szerintem semmi baj, nincs a mostani alakkal.
2014. jún. 11. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!