Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik nem tudnak lefogyni?
Már sok dolgot próbáltam (étrend, sport), de sosem lett olyan alakom, mint szeretném. Bármit eszek, meglátszik, legyen szó egy vasárnapi ebédről, vagy két-három almáról.
Most elkezdtem biciklizni, hátha, hátha. Meg megpróbálok kevesebbet enni.
Jelenleg kb így nézek ki:
Ez most olyan köztes állapot, voltam már karcsúbb is (egy tízessel kb), voltam már kövérebb is.
Emiatt nem szeretnék gyereket se, mert szülés előtt felmegy x kiló, amit majd nem tudok eltüntetni, és itt maradok huszonévesen 100 kilósan.
Ilyen lenne az álomalak, de ez sose lesz meg:
170 centi vagyok
57-60 kiló között mozog a súlyom.
A részeges faterom és az undorító bátyámon kívül soha, senki nem mondta rám azt, hogy kövér vagyok.
De egyébként ne mond már, hogy úgy nézel ki, mint a képen.
170 centivel meg 60 kilóval az ember sokkal vékonyabb, mint amilyen a képen van.
Én vékony párti vagyok, de ez a Kelly Brook sem rossz csaj. Mondjuk neki az arca is nagyon szép, na meg a mellei :D Ő így is jól néz ki, de ha lefogyna akkor is nagyon jó csaj lenne.
Lefogyni meg az nem tud aki nem is akar igazán, eltekintve a kevés kivételtől akik igazából betegséggel küzdenek, nem pedig kifogásnak használják azt.
Szerintem nem is kell amúgy olyan szintre lefogyni mint az utolsó képen lévő csaj, nekem bejön ugyan ő is, de a két lány közti átmenet talán még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!