Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik nem tudnak lefogyni?

Figyelt kérdés

Már sok dolgot próbáltam (étrend, sport), de sosem lett olyan alakom, mint szeretném. Bármit eszek, meglátszik, legyen szó egy vasárnapi ebédről, vagy két-három almáról.

Most elkezdtem biciklizni, hátha, hátha. Meg megpróbálok kevesebbet enni.

Jelenleg kb így nézek ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez most olyan köztes állapot, voltam már karcsúbb is (egy tízessel kb), voltam már kövérebb is.

Emiatt nem szeretnék gyereket se, mert szülés előtt felmegy x kiló, amit majd nem tudok eltüntetni, és itt maradok huszonévesen 100 kilósan.

Ilyen lenne az álomalak, de ez sose lesz meg:

[link]

2014. jún. 11. 22:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem olyan szép ez az álomalak, amúgy.
2014. jún. 11. 22:51
 22/37 A kérdező kommentje:
Aha, 60kg 170cm
2014. jún. 11. 22:52
 23/37 anonim ***** válasza:
Nehogy 50 alá menj!
 24/37 anonim ***** válasza:
Hogy gyengék és hazugok.
 25/37 anonim ***** válasza:
Legalább fél órán át tart a sportolás? Ha nem akkor az a baj. Egy jó edzés bemelegítéssel, levezetéssel együtt majdnem másfél óra.
2014. jún. 11. 22:54
 26/37 anonim ***** válasza:

170 centi vagyok

57-60 kiló között mozog a súlyom.

A részeges faterom és az undorító bátyámon kívül soha, senki nem mondta rám azt, hogy kövér vagyok.

2014. jún. 11. 22:56
 27/37 anonim ***** válasza:
Ha hasonlóan helyes pofid és szép bőröd van, akkor ilyen alkattal is érezheted magad összességében a legtöbb srác szemében jó csajnak. Nyugodtan merjél neked tetsző jóképű srácoknak jelzéseket küldeni, hogy közeledhetnek hozzád. Max. arra készülj, ha egy jó sráccal összejössz, akkor kicsit megmozgat, hogy tényleg jó alakot legyen. Egy 5-öst nyáron egy hónap alatt aktív szabadidőtöltéssel simán leadhatsz.
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

De egyébként ne mond már, hogy úgy nézel ki, mint a képen.

170 centivel meg 60 kilóval az ember sokkal vékonyabb, mint amilyen a képen van.

29/37 anonim ***** válasza:

Én vékony párti vagyok, de ez a Kelly Brook sem rossz csaj. Mondjuk neki az arca is nagyon szép, na meg a mellei :D Ő így is jól néz ki, de ha lefogyna akkor is nagyon jó csaj lenne.

Lefogyni meg az nem tud aki nem is akar igazán, eltekintve a kevés kivételtől akik igazából betegséggel küzdenek, nem pedig kifogásnak használják azt.

Szerintem nem is kell amúgy olyan szintre lefogyni mint az utolsó képen lévő csaj, nekem bejön ugyan ő is, de a két lány közti átmenet talán még jobb.

2014. jún. 11. 22:57
 30/37 anonim ***** válasza:
Számoltál már makrotápanyagot? Ja nem, most látom, hogy "keveset eszel". Azt se tudod mi az a diéta. Én 30 kg-t leadtam, de érdekes módon én egyszer se voltam rosszul, sőt életem legszebb korszakát élem. Ha le akarsz fogyni, és elhivatott vagy, akkor írj egy privátot, aztán megtanítalak, hogy kell normálisan lefogyni.
2014. jún. 11. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!