Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora gond ha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora gond ha? (lent) 17/l

Figyelt kérdés
A barátom szerint nincs rendben hogy engem nem érdekelnek a világ,a föld dolgai(inkább tudományos megközelitésből gondolja),az életünk célja,hogy mi van a halál után meg stb...Meg hogy nyilvám sajnálom az embereket akik éheznek stb de hosszútávon ez az én életemet nem árnyékolja be,teszi rosszabbá és jól érzem magam,még akkor is ha sajnos ilyenek vannak a világban? És ha nem vagyok tájékozott,csak arról a nagyon kevés dologról ami engem igazán érdekel?

2014. jún. 11. 21:52
1 2
 11/14 Grielean ***** válasza:
58%

Nem, veled nincs semmi gond. Már legalábbis ez alapján ;)

Viszont a kapcsolatotokban sok gond lehet ebből, hogy ennyire alapjaiban más mindkettőtök hozzáállása a világhoz.

2014. jún. 11. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:

én azt hiszem, h pont értem a barátodat (bár ennyi kevés ahhoz, hogy azt mondjam, ugyanígy vagyok vele, de ebből a pár sorból ez jön le nekem). :)

nincs veled baj! ez az egyik legfontosabb. 17 éves vagy, nagyon fiatal. hidd el, hogy később foglalkoztatni fognak ezek a dolgok és még sok más is. másrészről, mindenkinek más az érdeklődési köre, azaz nem szabad megváltoztatni a másik egyéniségét :)

viszont ez engem is nagyon zavart az illető mellett, és csak azzal lettem boldog, akivel ilyesmiről is tudtunk beszélni. szerintem ez alapvetően olyan kérdés, hogy mennyire illik össze az egyéniségetek, semmi több.

de ha ezt a tudtodra adja, akkor talán azt jelzi, hogy tehetnél valamit az ügy érdekében, és úgy márneki sem lenne semmi baja, úgymond. te tudod, mennyire éri meg neked akár csak egy kicsit is beleszagolni ezekbe a témákba. :)

2014. jún. 11. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
ja és 22/L vagyok ha ez számít (utolsó) :)
2014. jún. 11. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:
nem. de nem is kell siránkozni hogy jáj milyen ez a mai világ.
2014. jún. 12. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!