Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltak azokról a fiúkról, akik nincsenek kigyúrva, hanem vékonyan izmosak? Undorítóak?
Figyelt kérdés
Csak pár hónapja kezdtem el edzeni,de nagyon megfogott a testépítés.mint sport.Én is izmos,kigyúrt akarok lenni és ezért minden tőlem telhetőt megteszek majd.Amígy nem érem el ezt a szintet,addig csak egy csíra gizda vagyok,akitől okkal undorodnak a lányok.
ilyen szeretnék lenni:
2014. jún. 11. 08:05
11/15 anonim válasza:
Nem leszel olyan, mint Vörös Zoli, ne félj (: Még a halvány közelébe sem jutsz.
12/15 anonim válasza:
Erre ne vegyél mérget utolsó,lehet te nem de ő lehet,pénz,pénz,pénz,pénz és várjál pénz pénz pénz pénz pénz,kitartás,kitartás kérdése,ennyi.
13/15 anonim válasza:
Meg genetikáé. Tolhatod magadba az okosságokat, de ha nincs jó genetikád, az életben nem leszel olyan. Nem véletlenül a Vörös Zoli a Vörös Zoli és nem valaki más.
Persze ettől még lehet olyan izmos, hogy fujjogjanak a menyecskék, de elenyésző az esély, hogy pont világklasszis genetikája lenne (meg elég pénze, amit erre rá is áldozna).
14/15 anonim válasza:
9. Szerintem te kicsit hülye vagy.
15/15 anonim válasza:
Mire is alapozod ezt?
Én leírtam tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!