Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha igazán szeret, nem fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeret, nem fogja zavarni, hogy kicsit lógnak a melleim?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 3 hónapja van barátom. 90C-s a mellem és lóg kicsit. E-miatt félek, hogy a barátomat zavarná! Melltartóban nagyon szépen mutat, illetve ha leveszem akkor is még szépen mutat, viszont ha huzamosabb ideig vagyok melltartó nélkül, akkor enged a feszességéből és 'megpuhul' kicsit. Nagyon félek, ő az első barátom és félek, hogy nem tetszik majd neki :/

2014. jún. 9. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nyugi nincs gáz én szerintem szex közben bírja csókolgatniis uh jó :) az én párom is kb ilyen :)
2014. jún. 9. 21:55
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Kb ilyenek a melleid?

[link]

2014. jún. 9. 21:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem lesz itt gond, nyugi ;)
2014. jún. 9. 21:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti, egyáltalán nem ilyenek.
2014. jún. 9. 22:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Na idetévedt egy trollocska :D
2014. jún. 9. 22:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Hideg-meleg váltózuhany és valami feszesítő krém. :)
2014. jún. 9. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:

A 12. hozzászóló kedvéért, így kell elképzelni a 90 C kosaras melleket:

[link]

2014. jún. 9. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy olyan Noelle Easton féle? Vagy annyira nem lóg? keress rá kérdező, jó viszonyítási alap.
2014. jún. 9. 22:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Bocs, nem kerestem rá milyen is az a 90C.

Na, szóval akkor ilyenek a melleid kb:

[link]

Ami rohadt jó akkor!

Pl akkor ilyesmiket kell elképzelni pontosan, ilyenek?

[link]

[link]

Mert ezek nagyon jók, semmi baj velük.

2014. jún. 9. 22:25
 20/21 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen nagy bimbóm.

Volt egy fiú oszt.társam gimiben, aki mindig ezzel szivatott, hogy biztosan nagyon lóg a mellem és teljesen bebeszéltem magamnak. Meg mindig nyúlkált hozzá persze nem hagytam, de mindig fogdosni akarta, persze leoltottam, aztán meg.jól megsértett, hogy milyen lógós melleim vannak. Egyébként a hideg-meleg zuhany tényleg hatásos.

2014. jún. 9. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!