Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeret, nem fogja zavarni, hogy kicsit lógnak a melleim?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 3 hónapja van barátom. 90C-s a mellem és lóg kicsit. E-miatt félek, hogy a barátomat zavarná! Melltartóban nagyon szépen mutat, illetve ha leveszem akkor is még szépen mutat, viszont ha huzamosabb ideig vagyok melltartó nélkül, akkor enged a feszességéből és 'megpuhul' kicsit. Nagyon félek, ő az első barátom és félek, hogy nem tetszik majd neki :/2014. jún. 9. 21:47
1/21 anonim válasza:
ugyan ugyan :D tetszeni fog neki :) free boobs :D
2/21 anonim válasza:
Sosem járnék hatalmas csecsű nővel.
3/21 anonim válasza:
Biztos tetszeni fog neki meg szerintem ha úgy is eljutsz vele odáig akkor nem azt fogja figyelni :D Egy nagy mellet fogdosni és markolni jó:D
4/21 anonim válasza:
ha nem igazán szeret akkor se fogja!!
nézd ez nem lehet probléma egy szerelmes párnál
neki is vannak hibái nem? zavar téged?nem
6/21 anonim válasza:
Ha 3 hónapja a barátod,és még nem látta a melled,akkor szerintem nem kell aggódnod.Nem fog gondot csinálni belőle.
7/21 anonim válasza:
azzal lesz a legkevésbé elfoglalva miután levetetted a melltartód
ugyanúgy nyalogatni fogja szóval semmi gond
8/21 anonim válasza:
Nekem szerintem ennél is picit jobban lóg, de senki nem futott el még (80D vagyok).
Sőt, utána is akartak talizni.
9/21 anonim válasza:
szerintem számolt ezzel, amikor meglátta mekkora van. én nem szerettem a kicsit lógósat, de amikor volt egy 90D-s barátnőm, mégis állandóan a mellein lógtam :D ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!