Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar haverkodni az ex, ha egyszer ő szakított velem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 12:35
1/5 anonim válasza:
Csak baráti szexet akar semmi több ne is agodj így legalább szabad ugyanugy te is meg leszel neki meg lehet több ágyasa is
3/5 anonim válasza:
Megbánta vagy d.gni akar, esetleg hiányzol neki.
4/5 anonim válasza:
én 1 éve szakítottam.
Nem akarok tőle szexet meg semmi egyebet, de néha jó vele beszélgetni.
nem haragból szakítottam vele, hanem 2 év után egyszerűen elmúlt a szerelem nem tudtam rá úgy tekinteni mint barátnőre.
Sajnos az ő cselekedetei is közrejátszottak abban h kihűlt a kapcsolatunk.
5/5 anonim válasza:
1: vagy rájött, mekkora gyökér volt, te meg mennyire csodálatos ember vagy.
2: abban bízik, hogy szexelhet veled továbbra is mindenféle kapcsolat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!