Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki vagy csak haverko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak haverkodni akar?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel egy suliba járok, már rég óta tetszik de csak látásból ismerem. sokszor szemeztünk már, és sokszor néz. nemrég felvettem msn-re, és ott beszélgettünk. mindig kérdezi hogy mikor megyek korizni (ált. ő is akkor megy le) és érdeklődik hogy hogy van-e barátom, ilyenek. szerintetek?
2010. jan. 16. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
hát ha az után érdeklődik hogy van-e barátod akkor biztos tetszel neki!!! :D
2010. jan. 16. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
egyetértek az előző válaszadóval.;D szerintem ha már így érdeklődik felőled, meg szemezgetni is szoktatok stb. akkor biztos bejössz neki, szoval hajrá.;)
2010. jan. 16. 23:30
 3/7 A kérdező kommentje:
az első kettőnek köszi :D
2010. jan. 17. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki,vagy az is lehet,hogy valamelyik haverjának tetszel,de inkább az első :D

Sok sikert! =)

2010. jan. 17. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:

:D

köszi :')

2010. jan. 17. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
az első vagyok :) lett valami?
2010. jan. 20. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:
hát egyik nap suli után megvárta velem a buszom :D meg egyre többet beszélgetünk : )
2010. jan. 21. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!