Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ezt hogy viselnétek el?
Szóval, általánosban mindig beszóltak a fiúk, hogy csúnya vagyok. Aztán gimiben is. Már egyetemre járok, barátaim mindig próbálnak győzködni, hogy elhiggyem szép vagyok stb, de hát a barátaimtól az majdnem olyan hiteles, mint ha anya mondaná... :P
De tényleg sokat változtam, és lassan már elértem arra a szintre, hogy szívesen néztem a tükörbe, mégsem vagyok olyan gáz, stb... persze még mindig elég félénk voltam.
aztán nemrég egyik barátnőm nagyon győzködött, hogy menjek el velük diszkóba, sok kedvem nem volt, de mondom jó hát egyszer élünk, de mivel 2 nap múlva vizsgáztam 3-4 körül elindultam haza, és teljesen random srácok utánam ordították, hogy milyen csúnya vagyok. és kábé szinte hallottam, ahogy a nagy nehezen összeépítgetett kis önbizalmam összetörik :( Ha van még hasonló helyzetben valaki, hogy viseli el?
Persze vannak nagyobb gondok az életben, a fontos, h egészségesek legyünk stb, de egy lány mindig szeretne szép lenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!