Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy viselnétek egy ilyen helyzetet? /fiúk, lányok egyaránt/
rohadt jól megcsinálták először azt hittem hogy ez csak egy anime :D
am valószínűleg úgy viselnék egy ilyen helyzetet ahogy megcsinálták mind a fiú mind a lány helyében
Hát én lehet kicsit rosszabbul viselném mint a csávókám
de mindenképp maradnék mellette bármi történik is!
16/f
Ez ugye nincs benne a K-on!-ban?? És ha nincs, akkor miez, és hogy csinálták??
És, én biztos sokkal jobban kiborulnék, mint a csaj. De inkább nem képzelem be magam a helyzetbe, az egész olyan borzasztó :((
Utolsó: ne aggódj, nincs benne... Ez a kis amv több animéből van összevágva. ^^
Amúgy nagyon szép kis történet. Megnézném animében is... mondjuk nem sorozatban, hanem egy movieban.
Én - mások szerint - elég érzéketlen vagyok, de én a lány helyében csak vártam volna. Ha mellettem van egy ilyen srác, aki ennyire szeret és elfogad, akkor az öngyilkosság gondolata meg se fordult volna a fejemben. Lehet, hogy a barátaim lecseréltek, de ha az általam legjobban szeretett személy mellettem van, nincs másra szükségem. Nem? ^^
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!