Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már így? Fiúk! Hogyan viselnétek?
Figyelt kérdés
Menstruáció előtt 1-1,5 héttel egyik pillanatról a másikra túlérzékeny leszek és minden átmenet nélkül elbőgöm magam. Bármilyen apróságról legyen szó. Már engem is idegesít, de egyszerűen nem tudom "visszatartani". Ha a párom azt mondja, hogy szeret, azon is elsírom magam. Ha nem beszélünk, akkor azért. Zavaró. A barátom vígasztalna, jókat nevet/mosolyog, de semmi eredmény. Lehetne valamit tenni ez ellen?2010. aug. 21. 23:09
1/6 anonim válasza:
Megölelném a lányt és várnék, megpróbánám megvigasztalni :)
2/6 anonim válasza:
Ez a pasidnak nagyon kellemetlen lenne. Szerintem úgy érzi, benne van a hiba, és el fog bizonytalanodni.
3/6 anonim válasza:
Mindenki, aki menstruált nyílván volt már így, hiszen ezek pms tünetek...Én is lány vagyok. A fiúknak meg csak annyit mondhatok, viseljék el!:D
4/6 Holdtündér válasza:
Ezek a hormonok...
Nem tudsz tenni ellene sajnos.
5/6 anonim válasza:
Én is mindenen sírok ilyenkor nyugi. Ja nem én alapból sírós vagyok.xĐ Nah, de amúgy ilyenkor tényleg túlérzékeny az ember és az én barátom mindig megvigasztal vagy mosolyog rajtam és közbe próbál felvidítani.
6/6 anonim válasza:
ezt tényleg észre lehet venni csak mindenkinél máshogyan.
hogyan viseljük?
hát... 1X kilehet birni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!