Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez apakomplexus? (többi lent! )
Szerelmes vagyok egy nálamnál kb. 20 évvel idősebb pasiba. Eddig ilyen nem volt , hogy ennyire beletudjak szeretni egy pasiba ,ilyen sok korkülömbség ellenére. Őt valahogy különlegesnek tartom , és nem apaként szeretem!!
Szerintetek ez apakomplexus? Én nem annak tartom , mert a szüleim normálisan bánnak velem , édesapukám is mindig melletem van (és volt) , jól nevel, és mellete semmiben sincs hiányom. Ha nem apakomplexus akkor mi?
Hogy tudtam ennyire megszeretni ezt a pasit?
Értelmes , és komoly válaszokat várok! Előre is köszönöm!:):)
15 éves vagyok , és a barátnőm szomszédja , onnan ismerem. Többször is találkozok vele az utcán.. És mikor találkozunk nagyon néz , és ha autóval van , akkor dudál is. Minden ilyen cselekedete után mégjobban megtetszik. A barátnőm szerint megkellene próbáljam elfelejteni , mert ha akarna is valamit akkor kihasználni. Egyre inkább én is ezt érzem , de nemtudom elfelejteni.
Akkor szerintetek ez apakomplexus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!