Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamasz fiuk hogyan csináljam?!?
Figyelt kérdés
Én 7.-es vagyok én nagyon tetszik egy fiu aki 6-as és nagyon helyes mindenki belé van zúgva ! Az egyik percben nagyon akart velem járni utána meg nem lehet hogy valki lebeszélte róla de ahogyan rám néz nem tudomh szeret-e még ! vay nem ! és ujra megakarom vele probálni d hogyan kezdjem ti minek örülnétek ? csak ne legyen túl zaklatós mert sztm azzal ijesztettem el !! segitsetek ! hogyan jöjjünk össze ? vagy mit csináljunk a barátnőmmel együtt ?? ti hogyan akarnátok egy lánnyal járni akivel már majdnem összejöttetek csak te visza léptél ? mit csináljak ?2014. jún. 4. 15:14
11/12 anonim válasza:
Eszem megáll, hogy a MÁR 14 éves (!) megmagyarázza a 13 évesnek, hogy ő még hanyagolja ezt mert kicsi hozzá. De ők is egy éve együtt vannak... és egymásnak vannak teremtve.. Jaj kisfiú, te is kicsi vagy még ehhez... majd meglátod milyen az, ha valójában egymásnak vagytok teremtve. Ez csak egy gyermekkori fellángolás, vége lesz. Mindkettőtökben tombolnak a hormonok, még jó, hogy jó. Mindenesetre sok boldogságot nektek, nem vészmadár akarok lenni, csak ironikus, mert te is igen kisgyerek vagy még... :)
12/12 énbmeg válasza:
Gáááz egy 7.esnek egy 6.ossal! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!