Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Senkinek nem kéne egy ilyen srác?
Otthonülős,bonyolult lelkű típus,zárkózott,aki nem jár szórakozni vagy bulizni,és a számító gépen lóg állandóan!
Egyáltalán létezik hasonló lány?
26F
Én is pont hasonló vagyok csak nem lógok állandóan a gépen. Nem vagyok bulizós, de mindig el tudom magam valamivel foglalni. És én is 26 és F vagyok.
Nem volt túl sok barátnőm, de azért akadt hozzánk hasonló is. Csak nagyon ritka az ilyen. Keresni kell.
Én pont ilyen vagyok, csak lányban szóval fel a fejjel :D
20/L
Elolvastam a kérdést és a végén már majdnem azt hittem, hogy én írtam :) Én is 26 éves srác vagyok és mostanában nekem is ez van, de csak azért mert nincs egy lány akivel eltölteném az időm és a munka is a géphez köt.
Egyetlen dolgot tudok javasolni, amit én is igyekszek megfogadni. Járj el otthonról mert a gép előtt nem fogsz találkozni senkivel. Persze vannak társkereső honlapok a neten én is elég sok lánnyal megismerkedtem így, de hogy így találj magadnak társat így szerintem elég esélytelen. Nem kell változtatnod magadon, csak szocializálódj kicsit és hidd el nincs veled semmi baj és ne úgy próbálj ismerkedni, hogy egy lúzer vagy és senkinek sem kellesz, mert ha te így állsz hozzá az is leszel.
Bízz magadban és akkor másik is meglátják benned azt aki vagy!
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!