Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább ez után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ez után?

Figyelt kérdés
Egy buliban szexeltem egy barátommal. Ismerjük egymást régóta és kötődünk is egymáshoz. Igazából járnánk is csak a távolság miatt nem jön össze. Van most neki barátnője, de nem szereti, csalja mindenkivel. Most pedig nem bírtunk egymásnak ellenállni és megtörtént. Részegek voltunk, úgyhogy elég kellemetlen most a helyzet. Ezek után hogy kéne viselkednem vele, mert végül is nem akarok jelentkezni neki sokszor mert akkor azt hiszi most beőrültem érte, és többet akarok, ha meg nem jelentkezek akkor egy könnyű nőcskének fog tekinteni. Szerintetek?

2014. jún. 2. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
nem kéne az italra fogni a dolgokat,te meg egy könnyűvérű nő vagy
2014. jún. 2. 13:47
 2/10 A kérdező kommentje:
ha nem iszok, nem teszem meg, mert nem akartam volna hogy megcsalja a barátnőjét miattam. és azt kérdeztem hogyan tovább, rendes válaszokat várok. köszönöm.
2014. jún. 2. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

én rendesen válaszoltam ,vagy fáj az igazság?

Ki mondta azt neked hogy idd halálra magad ha?

2014. jún. 2. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy mint eddig. Ne tegyetek úgy, mintha semmi sem történt volna mert nem igaz. A barátságot az fogja tönkre vágni, ha elkezdtek kínosan viselkedni egymással.

Megtörtént, kész. Ne változtassatok a viselkedésen.

Nem mellesleg szerintem lesz folytatása a dolognak, ha ilyen erős a vonzalom. (barátság extrákkal)

Viszont szerintem szólj a barátodnak, hogy nem szép dolog a barátnőt csalni, szakítson vele ha nem szereti! (a barát attól barát, hogy egy kicsit lelkiismeret is ha a másik hül*eséget csinál)

2014. jún. 2. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod kerüld a csajt, mert lerína rólatok hogy volt valami.
2014. jún. 2. 13:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Dowd! köszönöm ! :)
2014. jún. 2. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:
igen az italra nem szabad fogni semmit, oké hogy amugy nem tettétek volna össze amitek van de hát emgtörtént és nem csak azért mert ittatok hanem /nagyobbrészt/ azért akik és amilyenek vagytok
2014. jún. 2. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem viselkedéselemzést kértem ;)
2014. jún. 2. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
nincsmit :)
2014. jún. 2. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem gyertek össze a távolság ellenére vagy legalább hagyja ott azt a szegény lányt.....
2014. jún. 2. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!