Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel az előjáték után amikor be teszem elmegyek olyan 10-15 perc után hogyan lehetne ezt tovább bírni?
3
Ugye nem a lány fejét akarod szorítani, hanem a szerszámodét?
Ezt én is próbáltam már, de ahelyett, hogy használt volna valamit, az érintés izgatóan hatott rá... Inkább azt szoktam, hogy mielőtt még nem késő, kiveszem, pihenek fél percet (esetleg pózcsere) és úgy folytatom. Ha nem lankad le ha túl sokáig nincs a lányban, izgathatod őt kézzel, aztán ismét rendes szex következhet.
Érdemes pózt cserélni. Vagy ha te diktálod az ütemet akkor lassítani. Kicsit még intimebbé tenni.
Ami nekem bejött lazulj el teljesen engedd el magad egyszer se gondolj arra, hogy "mindjárt végem".
Ha teljesen a párodra figyelsz akkor nem lehet baj.
Én csak akkor tudok eljutni a csúcsra amikor a párom is ott van egyedül nem. Engedd el magad :) élvezd és minden jön magától.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!