Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elojateknal el szoktatok elvezni fiuk?
Figyelt kérdés
En mar ott elelvezek es nemtudok mit csinalni:// nagyon idegesit amikor magamat elegitem ki es probalom elhuzni akkor se megy. Nalatok hogy van fiuk? Segitsetek kerlek!!2013. dec. 9. 18:42
1/5 anonim válasza:
nálam meg az ellentéte van, de a végén megvan :D
2/5 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy a fütyköshöz ne nyúljon.
Ha sokáig nyalakodok a páromon ő meg állandóan veri közben akkor nekem is gondjaim szoktak lenni. Ekkor vagy megkérem, hogy lassabban, vagy kérem ,hogy álljon meg, mert még nem akarok. (beszélgessetek szex közben is!)
3/5 anonim válasza:
én kb. 30-40 percig bírom recskázákor aztán meg spriccelek egy nagy adag spermát :DD kb. már egy éve szexeltem,a szex olyan 25 perces volt,én bírom sokáig:)) 18/F
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Technikák vannak, de fiatal fiúknál ez természetes jelenség. Atavisztikus bevésődés.
Az állatvilágban csak a vezérhímeknek van joga párosodni a nőstényekkel, hogy csakis a legerősebb egyednek a génjei jussanak tovább. Ha egy fiatal hím párzásra tud csábítani egy nőstényt, nagyon kell sietnie belejuttatni az ondóját, mielőtt észreveszik a dolgot, és kíméletlenül elzavarják a nőstény mellől. Szóval nincs ezzel baj, idővel majd alakul a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!