Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kalandoknál szokott lenni előjáték is? 19l
Figyelt kérdés
Inkább azokra gondolok amik nem házban történnek,pl egy házibuliban.2013. dec. 12. 20:49
1/24 anonim válasza:
Szerinted van erre általános szabály? Ahány ember, annyi szokás... Amúgy meg a házibuli nevében is benne van, hogy házban történik. :D
Téged sem az eszedért fognak megdugni. :D
2/24 anonim válasza:
te leszopod őt és ennyi, tőlük ennyire telik csak
4/24 anonim válasza:
Én maga vagyok az előjáték.Csak rám kell nézni..
5/24 anonim válasza:
Nem tudom én szoktam nyalni, ez úgy mond egy pacsi, kézfogás a puncival: D 22F
6/24 Zakathol válasza:
Nincs. Egy éjszakás kalandoknál szigorúan szárazon kell.
8/24 A kérdező kommentje:
kedves első, rosszul értelmezted a leírtakat "amik nem házban történnek, (mint) pl egy házibuliban" tehát nem házibulira gondoltam,hanem ha egy sima buliban történik pl.
2013. dec. 12. 20:58
9/24 anonim válasza:
Nyilvános helyen egy idegennel sosem feküdtem le. De ha egyéjszakásod van, amit a 4 fal között bonyolítasz le, simán lehet előjáték.
10/24 anonim válasza:
Nálam mindig volt!
És buliban pont ezért nem szexeltem sosem. Ott összejöttünk, és elmentünk egy nyugis helyre szexelni. Ott pedig volt minden ami belefért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!