Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya szakítás után hogyan tovább?
Az exem ma szakított velem.Elég csúnya dolgokat vágott a fejemhez és letörölt az ismerősei közül is.
Tudom hogy hibáztam és hogy én rontottam el a kapcsolatot,de szeretném visszacsinálni az egészet.
Félek hogy a bocsánatkérésem sem hallgatja meg.A szakítás is facebookon történt..
Szerintetek hány napot érdemes várni míg lenyugszanak a kedélyek és kereshetem, amikor szóba áll velem és meghallgat? Mindenképp szeretnék vele beszélni ...
Egy utolsó próbát megér hogy nyugodtan elkönyveljem én mindent megtettem,nem rajtam múlt. Csak a kérdés hogy mennyi ideig érdemes várni , pár nap, esetleg hét?
A pár nap nem -e túl kórai, nem -e tombolnak benne a negatív érzelmek, az 1-2 hét nem-e túl késő hogy kicsúszok az időböl? Hibáztam és bocsánat kérésre sem ad lehetőséget mert nm áll szóba velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!