Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek se várjak erre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se várjak erre az állítólagos felnőtt nőre tovább?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, megismerkedtem korábban egy 28 éves nővel akivel csak neten keresztül tudok beszélni, mert nem hajlandó velem találkozni.

Megértem, van két gyermeke akik betegek, és ráadásul még özvegy is 1 éve halt meg a férje.

Na de már most, annyira ha akarna velem találkozni ahogy elmondja de még sem tesz ellene, akkor mi értelme tovább?? Mert az hogy nincs ideje nem kifogás, hiszen minden héten pénteken eljár egész éjszakára bulizgatni.

Szerintem mindenkinek arra van ideje amire akarja, és ő nem akar velem találkozni, így most már azt hiszem hagyom az egészet, mert csak időt húzza tőlem.

2014. jún. 1. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem bír egyszer se összefutni veled, közben meg minden pénteken eljár bulizni? Hagyd már a francba azt a csajt és keress valami normálisat, ez csak hülyít téged.
2014. jún. 1. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés már volt, csak pepitában, hogy a nő szülei nem néznék jó szemmel, ha eljárkálna otthonról.

Legközelebb ne összefüggő kamukérdéseket találj ki, mert így nagyobb a lebukás esélye.

2014. jún. 1. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Ennek a nonek ket beteg gyereke van az anyosa tett ittbfel rola kerdest hogy normalis e hogy 1 eve ozvegy van ket beteg gyereke es eljar bulizni.nagyon sokan oltottak amiben reszben igazuk volt a valaszoloknak es veletlenul pont 29 eves volt ott is a no!!micsoda veletlen,jah es ott is a csja a szuleivel elt ok segitettek a gyerekek korul.aszem egy fia es egy lanya van az egyik 6 eves a masik 4
2014. jún. 2. 14:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó akkor légyszíves mindkettőt linkeljétek be nekem, mert nekem is furcsa egybeesés! Bár elvileg az anyósa már nem él, még mikor megismerkedett a férjével akkor sem. Mondjuk utolsó, két kisfia van ennek a nőnek.
2014. jún. 2. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
2014. jún. 2. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Na?
2014. jún. 7. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!