Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze kéne már hoznom valami normális párkapcsolatot. Eldöntöttem, hogy nyitottabb leszek?
Arra jutottam, hogy azért vagyok sikertelen a szerelemben, mert nem vagyok eléggé nyitott.
A kérdésem: Hol ismerkedjek, gyakoroljam a nyitottságot, milyen közegben?
Az egyetem már kilőve, most költöztem haza. Csak pár barátnőm van és ők is máshol vannak általában, meg nem nagyon találkozom az ő ismerőseikkel. Főleg fiúkkal kéne haverkodnom, tök mindegy, h bejön-e vagy nem, csak gyakorolnám velük a dumálást, ismerkedést.
Szóval hogyan? Szólítsak le embereket az utcán? Vagy hol lehet jól ismerkedni?
#10es, először az én lakásomat kellene:D
#11es, köszi, értem miért mondod ezt.
Ismerkedni ? Bárhol bármikor ! Igaz nem tudhatod hogy a másik is ismerkedési hangulatban van ... ez természetesen hangulatfüggő!
Erre soha ne állítsunk fel különösebb szabály! Nem számít hogy utcán, üzletbe, boltban , postán, benzinkúton, piroslásánál! Miért? Mert ha egy bizonyos körben mozogsz. Ha otthon, munkahely között mozogsz esetleg! Ha nem a Te stílusod az éjszakai élet! Akkor ott és amikor meglátod! Miért ? Mert elmész mellette és valószínű soha többet nem fogod látni ! ( Nagyváros ) Persze kell egy bizonyos kontaktus hogy tudd megvan a szimpátia! Ami nagyon egyszerű lenne de manapság oda jutottunk hogy nem fejezzük ki magunkat, vagy nem merjük!
Számtalan ember szeretne ismerkedni. De elfelejtettük használni a szemünket és a mosolyunkat! Ha Két ember egymásra néz, és annál a bizonyos időnél több ideig tart a szemkontaktus... és talán egy picit zavarba is jössz .. akkor valószínű nem azt nézi rajtad a másik hogy ketchupos maradt a szám széle! Nagy a valószínűsége hogy megvan a szimpátia!
Viszont ahelyett hogy használnánk a flörtölés nonverbális eszközeit.. ahelyett lopva nézzük meg azokat akik tetszenek nekünk vagy a közelébe érve lesütve szemünket megyünk el mellette! ( Persze van a bunkó beszólogatós rámenős is akire nem kíváncsiak a nők !
De könyörgöm miért? Miért ne lehetne kifejezni a szimpátiát? Persze napi szinten hallani hogy nők haraptak meg pasikat az utcán vagy bár hol mert szemeztek és kezdeményeztek !
Egyszerűen ha megvan az alapvető szimpátia akkor igen is állítsd meg, köszönj rá, és szólítsd meg.
Igen álarcot hordunk magunkon a hétköznapokban szüntelen és nem érezzük még azokon sem hogy ismerkednének akik vágynak erre! Bú-komor arcokat látunk minden felé! Ez csak a megszólításig lesz így és azt veszed észre hogy mosolyt csalsz valakinek az arcára még akkor is ha zavarában ! A Te feladatod hogy ne legyen zavarba! Old fel ezt benne ! Nem olyan nehéz!
Ha nemet mond? Semmi gond mész tovább és megpróbáltad!
Jaj hogy majd jön ha jönnie kell????
Ugyan mááár Nem otthon ülsz karbatett kézzel ha munkát keresel vagy éppen szükséged van valamire! TESZEL ÉRTE! Keresel!
Párkeresésben vagy és szeretnéd alakítani a magánéletedet? TEGYÉL ÉRTE!
Ha otthon ülsz senki nem fog bekopogtatni és megszólítani legyél nő vagy pasi !
Menj ki sétálj , tanulj parkokba ne otthon, olvasgass, ülj be kv-zókba és még sorolhatnám!
Tegyél érte !!!!!!!!!!
Aki azt mondja majd jön ha jönnie kell az megalkuvó és nem igazán tud tenni érte! Egyszerűbb így lekezelni neki!
És ff társaim a nők szépek és csinosak dekoratívak ! Felhívják magukra a figyelmet! AZÉRT MERT EZT SZERETNÉK ... a mi dolgunk levadászni őket és kezdeményezni ! Nem jöhetsz be mindenkinek de sosem lehet tudni kinek vagy éppen TE a zsánere! Ne legyél megalkuvó ismerkedj és válassz!
Ha naponta ismersz meg pasit vagy nőt .. az nem azt jelenti hogy le is kell vele feküdni! Ismerkedsz és választani szeretnél hogy olyan párod legyen akivel szívesen vagy és aki olyan akire vágysz ! Ehhez ismerkedni kell, akár kétnaponta :) Nem pedig várni hogy végre valakit megismertem !
Na és kedves lányok! Ne szégyelljétek kimutatni ha tetszik egy srác... igen is nézzétek meg ti is és szemezzetek és használjátok gyönyörű még ha szégyenlős mosolyotokat !
Öntsetek bátorságot eme cidrizős pasitársadalomba! :)
Srácok! Bunkó veletek vagy visszautasítanak ? Kit érdekel hál égnek nem jött össze az a bunkó ....
Ismerkedési probléma ... ez egész korosztályra jellemző !
Pasik nem mernek kezdeményezni az életben .. ezért szegény lányok felmennek a netre. Hát ha majd ott! Persze ott a pasik már már mernek ! De könyörgöm jellegtelen ! Gesztusok mimikák hangsúlyok nélküli világ! Mindenki feltesz pár fényképet a netere. Persze a legjobbat !
Bemutatkozások ? nem sokat mondanak a 20. után
Sok sok felesleges köröket futunk levelezéssel a neten mire végre kiderül jahj ő nem is olyan mint akit keresek !
Az életben szinte az első 5 percben eldől ha valaki szimpatikus !
A net arra jó hogy tudjuk valakit keres az aki fent van ! és kényelmes!
Az életben sokkal nagyobb a lehetőség és élménydúsabb is !
Tudom nagy a bukás veszélye! Ne így fogd fel !!!!!
Első pillantásra dolog akár :)
Lehetne még ragozni... de .... :)
Utolsó, hú, de egyetértek.:)
azért kíváncsi lennék, hány éves vagy. Az én korosztályom sajnos nagyon nem így fogja fel a dolgokat.:)
#13: Andris, ez így mind szép és jó, de...
1. Hogy a nőknél maradjunk, sokszor sajnos ők sem tudják, hogy mit is akarnak, így aztán nekünk még nehezebb. A másik az, hogy sokszor hazudnak, hárítanak, képtelenek a gerincességre (tisztelet a kivételnek), bezzeg fordított esetben elvárják a tisztességességet. Én is sok lánynál próbálkoztam, akikről úgy gondoltam, hogy kölcsönös a szimpátia, mert egyértelműnek gondoltam a "jeleket". A végén meg kiderült, hogy mégse jelek voltak, vagy csak a delikvens hazudott, mert megkaptam, hogy jaj, hát ő nem akar tőlem semmit, meg úgy tesznek, mintha belehalnának egy kávézásba. Utána pedig csodálkoznak, hogy nem kezdeményeznek a fiúk, de végül is sokan úgy gondolják, hogy minek, ha úgyis csak ezt kapják meg a lányoktól. Arról nem is beszélve, hogy mennyien nyafognak, hogy nincs senkijük, rájuk se néznek, kifogják a bunkókat stb., de mikor meg ott lenne egy normális srác, lerázzák. Itt is leveleztem nem egy lánnyal, de semmi nem lett belőle, pedig a többségük ugyanígy panaszkodott. Élőben is többször éreztem úgy, hogy rokonszenvesek vagyunk egymásnak, jól elbeszélgettünk, amikor meg elhívtam az illetőt, azonnal hárított,a legtöbbször valami idióta kifogással. Szóval sokszor pont a lányok zárják rövidre az ismerkedést, mi hiába próbálkozunk, hiába megyünk oda.
2. A netes ismerkedésnek is van jó és rossz oldala, mint mindennek. Nyilván van, aki azért regisztrál, hogy az önbizalmát növelje (főleg a lányok, hogy ők kismillió levelet, bókot stb. kapnak, vagy az eleve nagyképűek azért, hogy még nagyobb legyen az arcuk, vagy csak szórakoznak, de van olyan is, aki végső kétségbeesésében kapaszkodik ebbe a megoldásba. Egyébként igaz, hogy a netnek vannak "veszélyei", de aki pl. hazudós, az az életben is ugyanaz, sőt: az életben talán jobban meg tud szédíteni egy nagydumás pasi a szövegével egy nőt, mint a neten. Azt hiszem, a neten sokan bizonyos szempontból nyitottabbak. Amúgy meg oké, hogy az életben kb. 5 perc elég, de mi van, ha rosszul ítélünk meg valakit, ezért elhajtjuk? Látsz valakit, de mi van, ha mondjuk rossz napja van, ezért lehangolt, és nem szól egy szót sem, ezért lerázod, közben meg a valóságban talán teljesen másmilyen. Én annyit tennék hozzá, hogy nem öt perc alapján kellene "ítélkezni", hanem igenis szükség lenne a beszélgetésekre, egymás kölcsönös megismerésére, tök mindegy, hogy élőben vagy neten, meg nem kellene azonnal lerázni a másikat, ha öt perc után kevésbé szimpatikus, vagy első látásra nem tetszik. Volt olyan lány, aki a képeken nem nézett ki jól, mert nem volt fotogén, élőben meg tök aranyos, bájos a mosolya stb. És az a baj - szerintem -, hogy az emberek többsége nem beszélget, illetve túlságosan magas elvárásokat támaszt a másik emberrel szemben. Talán félnek, hogy ha beszélgetniük kell, akkor kiderül, hogy valójában buták és üresek, vagy abszolút nem is érdekli őket a másik, nem tudom. És hát sajnos a lányok/nők között is egyre több a beképzelt és bunkó, így még az igazi választék is elég soványka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!