Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze kéne már hoznom valami normális párkapcsolatot. Eldöntöttem, hogy nyitottabb leszek?
Arra jutottam, hogy azért vagyok sikertelen a szerelemben, mert nem vagyok eléggé nyitott.
A kérdésem: Hol ismerkedjek, gyakoroljam a nyitottságot, milyen közegben?
Az egyetem már kilőve, most költöztem haza. Csak pár barátnőm van és ők is máshol vannak általában, meg nem nagyon találkozom az ő ismerőseikkel. Főleg fiúkkal kéne haverkodnom, tök mindegy, h bejön-e vagy nem, csak gyakorolnám velük a dumálást, ismerkedést.
Szóval hogyan? Szólítsak le embereket az utcán? Vagy hol lehet jól ismerkedni?
24 vagyok.
és mindenképp előben szeretném, neten tökre más. Nem párt szeretnék ugyanis, hanem inkább én magam megváltozni picit.
Azért nem jött össze, mert nem vagyok elég nyitott. (Neten az vagyok) Egy kapcsolatom volt, az is szr volt, mert csak úgy belementem, hogy legyen már valami.
Nagy városban lakom, szóval szerintem vannak programok.:) Mondjuk egyedül vicces lesz elmenni, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!