Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúnak vagy lánynak lenni jobb?
Filozófiai kérdés, az mindenesetre biztos, hogy a férfiak felsőbbrendűek, mármint egyszerűen nincs "egyenjogúság" ezt még a 21. században sem főleg, mert a nőnek nincs módja hogy utolérje vagy felülmúlja a férfit, egyszerűen hím dominancia van.
Ugye mindig jön, hogy több a férfi Nobel díjas 100x mint nő, no igen de a nőknek el kell látni a háziasszonyi feladatokat gyereket kihordani stb. Marie Curie meg csak a szabályt erősíti mint kivétel.
Noha megjegyezném hogy a mostani világban a legfiatalabb generációnál már teljesen kiépült a nő vagyok nem egyenjogú így megengedhetem az alantasabb attitűdöt, hát 15-6 éves lányok manapság, bőven nem mindenki de én már csak a nagyváros - főváros váltásból is érzékeltem. Egyszerűen ez hogy nincsenek egy "szinten" a nemek valamiért mindenkinek kellemes és nem akar ez "ellen" senki sem tenni, a feminizmus kb. többet árt mint használ meg hülyeség a szolidabb közelítés meg alig érdekel vkit.
Hogy férfinak jobb-e lenni vagy nőnek?
Ebben a világban férfinak, bár a női létnek is megvannak a diszkrét bájai.
nos én fiú vagyok,és nem sok előnyét látom.
tudom,hogy kb.:mit várnának tőllem,és tudom,hogy a közelébe sem jutok.
nem vagyok:okos,gazda,szép,erős,stb
aminek egy fiunak/férfinak lennie kéne.
és még sexhez is nehezen jutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!