Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fiúnak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiúnak vagy lánynak lenni jobb?

Figyelt kérdés
Lécszíves érveljetek is.
2014. máj. 30. 09:30
1 2
 1/14 anonim válasza:
Lánynak mert megvan rá az esély hogy "bent" is orgazzmusod lesz.
2014. máj. 30. 09:33
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Én szeretek fiú lenni és tökéletesen érzem magam még annak ellenére,hogy egy húszas férfinak kegyetlen nehéz szinte minden.
2014. máj. 30. 09:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Fiúnak jobb lenni, a lányoknak sok fájdalmas dolgot kell átélniük mint a szülés
2014. máj. 30. 09:36
 4/14 anonim válasza:
91%

Najó bocs. Szóval.

A fiúknak egyszerűbb, mert tudják, hogy mit vár el tőlük a világ. Legyenek jó apák is, de a lényeg, hogy eltartsák családot, és karriert csináljanak.

A nők sok sok ideig a családra, a gyereknevelésre, a házias dolgokra koncentráltak, de ma már tőlük is elvárják a karriert valamilyen szinten, így nekik szerintem nehezebb (EZ AZ ÉN saját véleményem, mindenkinek lehet más de attól még nem vagyok hülye!).

De ettől függetlenül én szeretek lány lenni, akkor is, ha tudom, mi vár rám később.

2014. máj. 30. 09:36
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Aha,és akkor miért van tele magányos huszonéves férfiakkal a GYIK?
2014. máj. 30. 09:45
 6/14 anonim ***** válasza:

Aki azt le meri írni, hogy lécszives annak én nem érvelek ...

De hogy válaszoljak is, szerintem nincs olyan, hogy jobb lenni az egyik nem tagjának, mint a másikénak.

2014. máj. 30. 09:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiúnak jobb lenni szerintem, igaz a nőt még nem próbáltam. (Na nem is fogom.:D)

Viszont elismerem, hogy biológiailag is nehezebbek a mindennapjaik (gondoljunk a havi vérzésre és a klimaxra) és a társadalom is valamelyest hátrányos környezetet jelent számukra, nehezebben érvényesülhetnek.

Gyakran kevesebb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak.

Szexuálisan nem lehetnek szabadosak ítélkezés nélkül: Ha egy férfi már 25 nőn túl van, akkor nagyon nagy macsó - ugyanilyen partnerszám mellett egy nőt leqrváznak.

Ez utóbbi lehet az oka annak, hogy olyan sok a szegéény magányos fiúú, mert a nők nem tehetik meg, hogy 1-2 embernél többel keverjenek-kavarjanak csupán kedvtelésből, mert rögtön rbancok lesznek. (Pont a szegééény magányos fiúúk nevezik majd annak őket.:D)

2014. máj. 30. 09:54
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

"Gyakran kevesebb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak"

Ez urban legend.Fogjátok már fel végre!:D

2014. máj. 30. 09:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Miért kérded? Most gondolkodsz melyik legyél?
2014. máj. 30. 09:59
 10/14 anonim válasza:
Én másfél éve "lányként" élek,(holott péniszem az megvan)...de teljesen úgy mint a többi lány,suliba is így járok, dokihoz, hétköznapjaimat így élem, pasizom rendesen... és nincs bajom vele, jobb így mint "fiúként volt"..fiúként több korlát között kellett élnem:(..nem volt elég barátom, nem foglalkoztak velem...így "lányknt" megtaláltak a barátok, mondhatom mostmár hogy legjobb barátnőm van, akivel mindent meg tudok beszélni, segít mindenben...szóval egymásra találtunk..márcsak egy megfelelő fiúnál kéne megállni ;) 17L/f
2014. máj. 30. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!