Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúnak vagy lánynak lenni jobb?
Najó bocs. Szóval.
A fiúknak egyszerűbb, mert tudják, hogy mit vár el tőlük a világ. Legyenek jó apák is, de a lényeg, hogy eltartsák családot, és karriert csináljanak.
A nők sok sok ideig a családra, a gyereknevelésre, a házias dolgokra koncentráltak, de ma már tőlük is elvárják a karriert valamilyen szinten, így nekik szerintem nehezebb (EZ AZ ÉN saját véleményem, mindenkinek lehet más de attól még nem vagyok hülye!).
De ettől függetlenül én szeretek lány lenni, akkor is, ha tudom, mi vár rám később.
Aki azt le meri írni, hogy lécszives annak én nem érvelek ...
De hogy válaszoljak is, szerintem nincs olyan, hogy jobb lenni az egyik nem tagjának, mint a másikénak.
Fiúnak jobb lenni szerintem, igaz a nőt még nem próbáltam. (Na nem is fogom.:D)
Viszont elismerem, hogy biológiailag is nehezebbek a mindennapjaik (gondoljunk a havi vérzésre és a klimaxra) és a társadalom is valamelyest hátrányos környezetet jelent számukra, nehezebben érvényesülhetnek.
Gyakran kevesebb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak.
Szexuálisan nem lehetnek szabadosak ítélkezés nélkül: Ha egy férfi már 25 nőn túl van, akkor nagyon nagy macsó - ugyanilyen partnerszám mellett egy nőt leqrváznak.
Ez utóbbi lehet az oka annak, hogy olyan sok a szegéény magányos fiúú, mert a nők nem tehetik meg, hogy 1-2 embernél többel keverjenek-kavarjanak csupán kedvtelésből, mert rögtön rbancok lesznek. (Pont a szegééény magányos fiúúk nevezik majd annak őket.:D)
"Gyakran kevesebb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak"
Ez urban legend.Fogjátok már fel végre!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!