Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? Mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Van egy lány (16) (énis annyi vagyok), karácsonykor írtam neki, előtte nem ismert>.< válaszolt h boldog karácsonyt meg minden stb stb. tök jó fejnek tűnt, bár nem tudom hogy csak azért válaszolte mert ugye karácsony, ajándékozás ünnepe stb..

Én arra a levelére írtam neki vissza, és bejelöltem ismerősnek.. azóta nem válaszolt, és nem is jelölt vissza. Jó fej a csaj egyébként.. tudom hogy szeret olvasni, és hogy country zenét szeret >.< gondoltam újévben írok neki megint, megmondom neki h én is szeretek olvasni, ki a kedvenc íróm, meg hogy én is szeretem a countryt(ami igaz is, a legjobb zene a világon >.<)

meg hogy én melyikeket szeretem, és h ő miket szeret, meg miket szokott olvasni, ki a kedvenc írója, meg ajánlok neki valamit.

ha egyszer visszautasított mit gondoltok, még lehet belőle valami?

Lányok, szerettek olyan témáról beszélni valakivel akit nem is ismertek annyira?(például olvasás)

2009. dec. 30. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek beszélgetni könyvekről amiket olvastam, de ezt általában nem szívesen hallgatják mások. Kicsit zárkozott világban élünk, és az emberek lenézik azokat akik még vesznek elő könyveket. Lehet, hogy ő is kicsit szégenyli. Pedig nem kellene.
2009. dec. 30. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Ő nem szégyenli, sőt én se. De szerinted egy ilyen levélre válaszolna? Ezek után, hogy egyszer "visszautasított"

Vagy miért volt az egyáltalán, hogy nem válaszolt?

Hiszen a levelet egy kérdéssel fejezte be, sőt én is úgy fejeztem be, hogy válaszoljon >.< Bár a végére odaírtam hogy most megyek aludni :( Lehet hogy ezt nem kellett volna? :(

2009. dec. 30. 22:21
 3/4 anonim válasza:
Lehet azért nem válaszolt,mert nem volt ideje,vagy nem tartotta fontosnak.Mondjuk én ált.minden levélre válazsolok,kivéve arra,amelyiket tudom ki írta és hogyha válazsolok,akkor nem fog leszállni rólam.Szerintem próbáld meg,nem veszítesz vele semmit.Én is próbáltam egyszer összejönni vkivel,de nem lett belőle semmi.Végül összejöttem azzal,aki segíteni próbált összejönni azzal a vkivel. Írj neki,csak ne légy nagyon nyomolús. Sok sikert!
2009. dec. 30. 22:30
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz, megpróbáltam nem nyomulósra írni, most küldöm el, be vagyok rezelve :D nagyon égő am h ilyeneket írok neki, így hogy eddig csak egyszer "beszéltem" vele?
2010. jan. 1. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!