Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan 16-20 év körüli fiúk akik könyveket olvasnak, értelmesek, jó filmeket néznek, és jó zenét hallgatnak?! Netán még jól is néznek ki?
Lol mindenki saját maga szerint jó filmes ízléssel rendelkezik na az a komment gg.
Egyébként meg én véletlenül szabadultam ide ink Könyvek-Politika környékén mozgok tehát én especzielle tudnék erről írni és szerintem is tény, hogy vannak olyan filmek,könyvek amelyeknek na nem is a nézése, olvasása de a megrögzött hit abban, hogy azok bizony esztétikailag, ideológiailag és minden művészeti szempontból szemlélve kiemelkedőek na ez az az attitűd ami igazán gyilkos.
Intelligencia és jó ízlés háát lehet köze bár inkább az intellektus /intellektualencia/ amit ehhez közelebbinek érzek. Azért ehhez az egészhez kell egy gondolati minőség is tehát pl. van aki 10 évet tolt zeneiskolában de nem bírna Debussyt vagy Rahmanyinovot hallgatni és zenében is a Fekete pákó&Co. a bejövős bár ez elenyésző.
Egyébként vannak ilyen fiúk a kérdésben felsoroltak rám pl. illenek, (jó hát most na)de szerintem azért elő-elő fordul csak találni kell, bár a mai magyar fiatalakorú társadalom szociális válságának része az intellektuális és preferencia válság, tehát nem szükségszerűen a fiúk mondtak le ezekről, hanem inkább az emberi gondolat, ezért kéne ez ellen tenni valamit, mert én ismerek olyat aki 25 éves és életében csak a kötelezőket (se mindet) olvasta el. Ami azért durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!