Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még olyan 16-20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan 16-20 év körüli fiúk akik könyveket olvasnak, értelmesek, jó filmeket néznek, és jó zenét hallgatnak?! Netán még jól is néznek ki?

Figyelt kérdés
(Nem itt akarok ismerkedni, csak kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra)

2014. máj. 29. 00:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
24%
Én eddig az ilyen könyvolvasós, jó tanulós, értelmes, túl komoly csajokkal már kétszer is megjártam. Mindkettőről kiderült, hogy kib-szott felszínesek és minden ok nélkül leléptek, pedig én csak ismerkedtem velük. Ilyen baromi unalmas csajokkal tuti nem járnék, de dugásra se hiszem, hogy jók lennének.
2014. máj. 29. 00:41
 12/33 anonim válasza:
56%
17 eves vagyok Dan Brownt meg George R.R Martint olvasok. ertelmesnek tartom magam de ezt igy nehez bebizonyitani :D filmek teren hat mindent megnezek csak utana alkotok velemenyt. A kemenyebb zeneket szeretem nem ezeket az izeket tudod na ::DD hogy jol is nezek e ki hmm 185cm 75 kg kicsit hoszabb sotet barna haj zold szem. Ha akarod kuldok kepet privibe :)
2014. máj. 29. 00:41
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Épp a Dörmögő Dömötört hagytam félbe, hogy erre válaszoljak, Sasha Grey teljes munkásságát láttam, kedvencem a Skrillex, és még jól is nézek ki. Szerintem megfelelek a feltételeknek.
2014. máj. 29. 00:45
 14/33 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok de a többi majdnem stimmel annyi kivétellel hogy inkább csak átlagosan nézek ki.
2014. máj. 29. 00:57
 15/33 A kérdező kommentje:

#4 Mért szerinted mindenki jó filmeket néz?

#8 A jól kinéz alatt nem Christian Greyre (akit nem ismerek különösebbe,csak amit hallottam róla,mert az első kötet felénél tovább nem bírtam )gondolok,és nem is Brad Pittre,csak valami kisugárzásra,ápoltságra,kellemes külsőre. Remélem érthető így már.

#11 Szerintem nem feltétlenül jó tanuló az aki értelmes,és könyveket olvas.És nem is feltétlenül túl komoly az aki értelmes. De te tudod.

#12 Nem fontos,én tényleg csak a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi..:)

2014. máj. 29. 01:03
 16/33 anonim ***** válasza:
2014. máj. 29. 01:05
 17/33 anonim ***** válasza:
# 15 Saját maga szerint mindenki jó filmeket néz. Mert neki tetszik. Különben nem nézné.
2014. máj. 29. 01:07
 18/33 A kérdező kommentje:

#16 aha,a kedvencem.

#17 Persze,ez így van,igazad van. De..Mindegy. Nem lényeg.

2014. máj. 29. 01:21
 19/33 anonim válasza:
Miféle kérdés ez? Persze, hogy létezem.
2014. máj. 29. 02:29
 20/33 anonim ***** válasza:
Mi számít neked jó filmnek?
2014. máj. 29. 02:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!