Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még olyan 16-20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan 16-20 év körüli fiúk akik könyveket olvasnak, értelmesek, jó filmeket néznek, és jó zenét hallgatnak?! Netán még jól is néznek ki?

Figyelt kérdés
(Nem itt akarok ismerkedni, csak kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra)

2014. máj. 29. 00:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

A Dörmögő Dömötörösnek adnék esélyt, neki legalább humora van:)

Egyébként kérdező nem ez számít, kapargatod a felszínt. Értelmes, intelligens, nyitott legyen. Ebből még nem következik az ízlése, és azt, hogy te mit ítélsz meg jónak... nos tiszta sznobéria csak azért szeretni egy filmet, mert az imdb-n magas pontszámú, vagy nagy filmnek tartott. Nekem kedvenc filmjeim egy díjat se nyertek, nem is nagyon ismertek, de nem is ez a lényeg, hanem hogy számomra jelentenek valamit. A zenei ízlésre alapozni meg megint egy abszurd dolog, max megbeszélitek, hogy jajdejó ugyanazokat a számokat hallgatjuk. Na és akkor?? Már passzoltok az élet többi területén? Mit tudsz leszűrni abból, hogy én pl. koreai indie-t hallgatok szívesen? A volt barátom meg nem jött be ez a zene, hidd el nem ezen vesztünk össze...

Szerintem mindenhol vannak jó srácok, csak sajnos nincs kiírva a homlokukra a családi állapotuk, sem az, hogy milyenek. Sajnos az én környezetemben az ilyen srácokra 5 csinos, kedves, okos lány jut, én inkább ezt tartanám nehézségnek.

2014. máj. 29. 03:16
 22/33 anonim ***** válasza:
22. nem jut rám 5 csaj, akkor nem is vagyok jó srác?:(
2014. máj. 29. 03:18
 23/33 A kérdező kommentje:
#21 Igazad van,én csak arra akartam kilyukadni hogy létezik-e olyan hogy valaki értelmes és nem néz ki idiótán..Tudom,hogy felszínes vagyok. És még egyszer hangsúlyoznám hogy nem szeretnék itt ismerkedni...:)
2014. máj. 29. 11:53
 24/33 anonim válasza:
Szerintem igenis van összefüggés az ízlés és az intelligencia között. Van egy feketelistám pár zenei előadóról és filmről, amit ha hallgat illetve néz valaki akkor kétségbe vonható az intelligenciája. Legalábbis már nehéz meggyőznie róla, hogy vele valóban érdemes társalogni.
2014. máj. 29. 15:13
 25/33 anonim ***** válasza:
24: Kíváncsi lennék a listára. :P
2014. máj. 29. 16:31
 26/33 anonim ***** válasza:

Túl sok az elvárásod! Nekem is van egy pár, amihez ragaszkodom, de azért nem ennyi, pedig elég "válogatós "vagyok! :D

17/L

2014. máj. 29. 19:31
 27/33 A kérdező kommentje:

#24 én is így gondolom!

#26 Lehet,pedig még tudnám sorolni. És mért neked milyen elvárásaid vannak amikhez ragaszkodsz?:)

2014. máj. 29. 20:31
 28/33 anonim ***** válasza:
Azért nem úgy kezdődik az ismerkedés, hogy kipuhatoljuk, hogy a másik ízlése feketelistán van-e...:) Szerintem ez sokadrangú dolog.
2014. máj. 29. 20:33
 29/33 anonim válasza:
nekem van egy osztálytársam aki kedves aranyos, izmos, magas, férfias és rendkívül művelt :)18 éves és helyes is :)
2014. máj. 29. 20:43
 30/33 anonim ***** válasza:
Ki olvas könyveket?:)
2014. máj. 30. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!