Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan 16-20 év körüli fiúk akik könyveket olvasnak, értelmesek, jó filmeket néznek, és jó zenét hallgatnak?! Netán még jól is néznek ki?
A Dörmögő Dömötörösnek adnék esélyt, neki legalább humora van:)
Egyébként kérdező nem ez számít, kapargatod a felszínt. Értelmes, intelligens, nyitott legyen. Ebből még nem következik az ízlése, és azt, hogy te mit ítélsz meg jónak... nos tiszta sznobéria csak azért szeretni egy filmet, mert az imdb-n magas pontszámú, vagy nagy filmnek tartott. Nekem kedvenc filmjeim egy díjat se nyertek, nem is nagyon ismertek, de nem is ez a lényeg, hanem hogy számomra jelentenek valamit. A zenei ízlésre alapozni meg megint egy abszurd dolog, max megbeszélitek, hogy jajdejó ugyanazokat a számokat hallgatjuk. Na és akkor?? Már passzoltok az élet többi területén? Mit tudsz leszűrni abból, hogy én pl. koreai indie-t hallgatok szívesen? A volt barátom meg nem jött be ez a zene, hidd el nem ezen vesztünk össze...
Szerintem mindenhol vannak jó srácok, csak sajnos nincs kiírva a homlokukra a családi állapotuk, sem az, hogy milyenek. Sajnos az én környezetemben az ilyen srácokra 5 csinos, kedves, okos lány jut, én inkább ezt tartanám nehézségnek.
Túl sok az elvárásod! Nekem is van egy pár, amihez ragaszkodom, de azért nem ennyi, pedig elég "válogatós "vagyok! :D
17/L
#24 én is így gondolom!
#26 Lehet,pedig még tudnám sorolni. És mért neked milyen elvárásaid vannak amikhez ragaszkodsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!