Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy senki iránt ne érezzek érzelmeket?

Figyelt kérdés
Nem akarok többé csalódni se "barátokban", szerelemben, és családtagokban sem. Hogyan érhetném el, hogy minden ember iránt közönyt érezzek?
2009. dec. 30. 18:19
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Utolsó, sajnálom ami veled történt, de hidd el, én is kaptam k*rvanagy pofonokat az élettől. Nem szeretném leírni. Igazából, nem érdekel már, hogy milyen lesz az életem, nem akarok boldog lenni, már teljesen mindegy. Hidd el, én sem a semmi miatt jutottam idáig, ne ilyesmikre gondolj, hogy "elhagyott a barátom, aztán összevesztem a barátnőmmel", ezerszer rosszabbak voltak. De már tényleg mindegy.

Köszönöm annak, aki normálisan válaszolt, és legyetek szívesek semmisnek venni a kérdést. Már nem érdekel.

2009. dec. 30. 21:45
 32/43 anonim ***** válasza:

most versenyeztek, hogy kivel történtek rondább dolgok az életben?

azért vagy önző (ha már kérdezted), mert órák óta mással sem foglalkozol, mint hogy neked milyen rossz, téged nem szeret senki, te, téged, rólad, neked....

na ez az önzés

menj és segíts a hajéktalannak, a magányos öregnek, a beteg gyereknek, és máris nem azzal leszel elfoglalva, hogy neked milyen

2009. dec. 30. 22:27
 33/43 A kérdező kommentje:
Csak tudod elég nehéz segíteni másokon, amíg a saját lelkem is össze van törve. De mint már mondtam, nem érdekel. Én senkitől nem várhatok segítséget, erre ma is rájöttem.
2009. dec. 30. 22:48
 34/43 anonim ***** válasza:

Az attól függ. Az ember felülvizsgálja élete során a baráti kapcsolatait. Bizonyos időközönként, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie mikor, felülvizsgálja magában, hogy jól működik-e és egyáltalán működik. Itt mindenféle kapcsolatokról beszélek.

Hagyj mondjak egy példát... nem fog tetszeni...

Vegyük példának okáért a volt miniszterelnököt, Gyurcsány Ferencet. Ő mit tett? Körülbelül fél évente átszervez a körülötte lévő embereket, a minisztériumokban dolgozó minisztereit. Miért? Mert csalódik bennük. Ez biztos...

Mondtam hogy nem lesz közkedvelt a példa.

De akkor vegyünk engemet.

Engem is állandóan rászednek és kihasználnak. Ilyenkor én is felülvizsgálom a kapcsolataimat, és ha egyik is elárul azt kikerül a körömből, törlöm iwiwről, és nem kívánok vele többet semmilyen kapcsolatba lépni. Mégcsak nem is köszönök neki. Én vesztenék? Dehogy, ő VESZÍT, hiszen nem tud többet kihasználni. Lehet hogy egyszer- kétszer sikerült, de ennyi, és mivel feltételezem az életükben még van kábé 40 év hátra, így elég sok időt kell nélkülem eltölteniük... magyarán nincs akit kihasználjon, most adott esetben engem. Nem tudom érthető-e.

Megbánják? Meg... látom az arcukon. Ami mulattat. És elégedettséggel tölt el.

Van egy másik magyarázat is.

Mivel ezek a személyek (kihasználás után) kikerülnek a köreimből, mindig jönnek újak. És újak és újak, de van azért egy kemény mag, olyan 7-8 ember akiben több éve megbízom, és eddig még nem árultak el.

Azok akik kihasználtak, meg sajnos munkanélküliek, satöbbi. Miért sajnos? Mert sajnálom őket, hogy többet nem segíthetek rajtuk... nem áll módomban. Nem engedi a belém programozott genetika.

Egy szó mint száz: Nálam egész nagy a forgás baráti szinten, de ott van az a 7-8 ember aki a kemény mag.

De a kemény mag is kicserélődhet, ha muszáj. :)

2009. dec. 30. 23:22
 35/43 anonim ***** válasza:
10%

A kérdező kommentje:

Csak tudod elég nehéz segíteni másokon, amíg a saját lelkem is össze van törve

Csináld csak ugyanolyan gépiesen, mint most a napi rutinodat. Az is elég lesz. nem kell lelkesedni.

2009. dec. 30. 23:26
 36/43 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy és hogy fiú vagy lány? Ezt nem gúnyosan kérdezem hanem komolyan. Köszi
2009. dec. 31. 09:26
 37/43 A kérdező kommentje:
19/L
2009. dec. 31. 09:34
 38/43 anonim ***** válasza:

Na én meg megfogadom hogy úgy is próbálkozni fogok tovább. Egyszer úgy is bejön valaki itt Budapesten főleg, vagyis én valakinek aki szép és csinos és vonzónak talál...

Szóval megfogadom, hogy:

1; Nem adom fel. I don't give up!!!

2; Ha kell még 50 évesen is udvarolni fogok annak aki megtetszik és egyedül van. Úgy is két esély lehet: vagy engem választ vagy nem.

3; Nem játszom meg magam. Fogadjon el így ahogy vagyok: autó nélkül egyelőre, plazma tv nélkül egyelőre...

4; Nem keseredem el, ha nem engem választ, hanem keresgélek tovább.

Szerintem ennyi.

Úgy is december 31 van.

2009. dec. 31. 22:00
 39/43 anonim ***** válasza:
Lobotómiával!
2010. jan. 1. 11:02
 40/43 anonim ***** válasza:

Lobotómiával!

Ez meg mit jelent? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010. jan. 1. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!