Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy senki iránt ne érezzek érzelmeket?

Figyelt kérdés
Nem akarok többé csalódni se "barátokban", szerelemben, és családtagokban sem. Hogyan érhetném el, hogy minden ember iránt közönyt érezzek?
2009. dec. 30. 18:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
nem akarlak bántani, de ritka önző ember lehetsz, ha egész nap azzal foglalkozol, hogy téged nem szeret senki
2009. dec. 30. 19:00
 22/43 A kérdező kommentje:
Ha önző lennék, már régen megöltem volna magamat, és nem nézném azt, hogy fájna-e a szüleimnek, az, hogy nem vagyok.
2009. dec. 30. 19:02
 23/43 anonim válasza:
62%

ne keseredj el.

én is csalodtam szinte mindenkiben

nem haragszom rájuk de már nem is tudok velük olyan kapcsolatot kialakitani ami volt régebben

probálom élni az életem, megtaláltak a könyvek és azok segitenek

2009. dec. 30. 19:40
 24/43 anonim ***** válasza:

Egy idő után újra hiányolni fogod a szeretetet. Nekem nem kéne szerelem, szeretet nélküli élet, az olyan sivár, kiüresedett, szürke, f*s lenne az egész.

Igen, csalódunk, sokszor. És? Ki nem? Nem csak te, ne aggódj! De nem az a megoldás, hogy beledugjuk a homokba a fejünket, hogy minden esélyt elcsesszünk, és elzárkózni minden jó elől, csak mert lehet h megint fájni fog. Szerintem egy olyan ember nincs, aki ne csalódott volna barátokba, szerelembe, családba. Lehet, hogy benned is csalódtak már. Ez csak menekülés, és a lehető legrosszabb út szerintem. Túl kell tenni magad ezeken és kész.

Ha annyit csalódtál, menni fog. :D(Tapasztalat)

2009. dec. 30. 19:43
 25/43 anonim ***** válasza:
0%

nem, akkor még önzőbb lettél volna

vagy hülye

de leginkább mindkettő

2009. dec. 30. 19:43
 26/43 A kérdező kommentje:
19:43-as. Elárulnád, hogy miért vagyok önző? Mivel nem ismersz, nem tudom, honnan veszed a bátorságot, hogy ilyen kijelentéseket tegyél.
2009. dec. 30. 19:54
 27/43 anonim ***** válasza:
egyszerű: frontinm vagy xanax. attól aztán tutira érzéketlen zombi leszel és szarsz az egészre. :) amúgy nem hiszem h el lehet ezt így dönteni vagy érni h ne érezz senki iránt semmit.
2009. dec. 30. 20:08
 28/43 anonim ***** válasza:

Ne akard ezt elérni!!!Kérlek...Hidd el sokkal rosszabb lesz minden..és sok embert fogsz vele megbántani...mindenkit el fogsz taszítani magadtól..mert lesz olyan ember aki szeretni fog téged...Az öngyilkosság meg a legnagyobb baromság amit tehetsz..azt írtad nem akarsz vallást váltani, tehát vmennyire vallásos vagy.ami azt is jelenti gondolom h hiszel a mennyben pokolban stb.amennyiben öngyilkosságot követsz el, pokolra jutsz az jobb lenne?

Nem tudom, mi történhetett veled, pedig úgy sokkal könnyebb lenne segíteni(mert szeretnék:)nem tehetek róla, a nővérem pszichiáter én meg pszichológusnak készülök:$.....)Volt amikor én is ezt érztem h nincs kiút nem akarok kötődni senkihez sem, de megtanultam örülni az apróságoknak is...engem kevesen szeretnek de van pár ember aki igazán szeret és ők segítenek...azt hiszem barátokat meg kéne próbálnod újakat keresni...a családodon nem tudsz változtatni de meg tudod velük beszélni..legalább 1 ember biztos van aki elfogad olyannak amien vagy és szeret....

2009. dec. 30. 20:31
 29/43 A kérdező kommentje:
Sajnos senki nem fogad el olyannak amilyen vagyok, mindig meg kell felelnem. Vallásos vagyok, de nem igazán érdekel, hogy hova kerülök a halál után. Én is tudom, hogy az öngyilkosság hülyeség, de sajnos néha már tényleg nem látok más megoldást.
2009. dec. 30. 21:07
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
18 44 es vagyok,3x akartak megerőszakolni egyszer rokon,2fontos ember halt meg a karjaim között,és sokszor csalódtam,nagyon sokszor,csak tudod élni tudni kell!ha fáj ha rossz ha utálod de meg kell találnod benne a szépet mert a sok rossz ellenére is VAN szép!és ezért élsz,most csalódtál és ígygondolod,aztán csesz heted a 80évesen ráébredsz hogy a francba is,napjaim vannak hátra és mi az ami jó volt?senkit nem szerettem magammal voltam..ennek mi értelme?egyszer élsz egy k ur va életed adatott,amit nem érdemes eldobni magadtól így..hány kisbaba születik holtan !holott ők élni akarnak!neked adott a lehetőség adott minden hogy élhess és boldog légy...aki rosszat tesz veled azt meg szar d le!17/L
2009. dec. 30. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!