Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy senki iránt ne érezzek érzelmeket?
ne keseredj el.
én is csalodtam szinte mindenkiben
nem haragszom rájuk de már nem is tudok velük olyan kapcsolatot kialakitani ami volt régebben
probálom élni az életem, megtaláltak a könyvek és azok segitenek
Egy idő után újra hiányolni fogod a szeretetet. Nekem nem kéne szerelem, szeretet nélküli élet, az olyan sivár, kiüresedett, szürke, f*s lenne az egész.
Igen, csalódunk, sokszor. És? Ki nem? Nem csak te, ne aggódj! De nem az a megoldás, hogy beledugjuk a homokba a fejünket, hogy minden esélyt elcsesszünk, és elzárkózni minden jó elől, csak mert lehet h megint fájni fog. Szerintem egy olyan ember nincs, aki ne csalódott volna barátokba, szerelembe, családba. Lehet, hogy benned is csalódtak már. Ez csak menekülés, és a lehető legrosszabb út szerintem. Túl kell tenni magad ezeken és kész.
Ha annyit csalódtál, menni fog. :D(Tapasztalat)
nem, akkor még önzőbb lettél volna
vagy hülye
de leginkább mindkettő
Ne akard ezt elérni!!!Kérlek...Hidd el sokkal rosszabb lesz minden..és sok embert fogsz vele megbántani...mindenkit el fogsz taszítani magadtól..mert lesz olyan ember aki szeretni fog téged...Az öngyilkosság meg a legnagyobb baromság amit tehetsz..azt írtad nem akarsz vallást váltani, tehát vmennyire vallásos vagy.ami azt is jelenti gondolom h hiszel a mennyben pokolban stb.amennyiben öngyilkosságot követsz el, pokolra jutsz az jobb lenne?
Nem tudom, mi történhetett veled, pedig úgy sokkal könnyebb lenne segíteni(mert szeretnék:)nem tehetek róla, a nővérem pszichiáter én meg pszichológusnak készülök:$.....)Volt amikor én is ezt érztem h nincs kiút nem akarok kötődni senkihez sem, de megtanultam örülni az apróságoknak is...engem kevesen szeretnek de van pár ember aki igazán szeret és ők segítenek...azt hiszem barátokat meg kéne próbálnod újakat keresni...a családodon nem tudsz változtatni de meg tudod velük beszélni..legalább 1 ember biztos van aki elfogad olyannak amien vagy és szeret....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!