Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy senki iránt ne érezzek érzelmeket?
18:41 vagyok. Lehet kissé klisé, de talán ideillik : "Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek... Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!"
Keress új barátokat, új hobbit, változtass meg magadon valamit. Hidd el, ez most csak átmeneti állapot, próbálj meg változtatni rajta :)
Nem vallás, életvitel. Nem értitek, mert nagyon fiatalok vagytok. Ezt ne pejoratív értsd, hanem tényként.
Ez javarészt önvédelem. Függetleníteni magunkat. Nem beletörődni, hanem elfogadni. Mindkettő más.
Nem térítő vagyok, semmilyen vallást nem képviselek, egyszerűen megjártam a hadak útját és elég "régi" vagyok.
Remélem, 20 év múlva igazat adtok?
megírjátok? :)
nem csak támadott, OK azt is, de megmondta, menj remetének
amíg emberek vesznek körül, kötődni fogsz valakihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!