Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy senki iránt ne érezzek érzelmeket?

Figyelt kérdés
Nem akarok többé csalódni se "barátokban", szerelemben, és családtagokban sem. Hogyan érhetném el, hogy minden ember iránt közönyt érezzek?
2009. dec. 30. 18:19
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
59%

18:41 vagyok. Lehet kissé klisé, de talán ideillik : "Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek... Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!"

Keress új barátokat, új hobbit, változtass meg magadon valamit. Hidd el, ez most csak átmeneti állapot, próbálj meg változtatni rajta :)

2009. dec. 30. 18:47
 12/43 anonim ***** válasza:
59%
Lehet hogy most ezt akarod, de majd ha történik veled vmi jó akkor megváltozik a véleményed. Vagy gondolj bele nemfogsz senki iránt sem érezni semmit, és egy nap megismerkednél álmaid nőjével. Az elég gáz lenne.:D
2009. dec. 30. 18:48
 13/43 anonim ***** válasza:
36%
menj remetének
2009. dec. 30. 18:48
 14/43 anonim ***** válasza:

Nem vallás, életvitel. Nem értitek, mert nagyon fiatalok vagytok. Ezt ne pejoratív értsd, hanem tényként.

Ez javarészt önvédelem. Függetleníteni magunkat. Nem beletörődni, hanem elfogadni. Mindkettő más.

Nem térítő vagyok, semmilyen vallást nem képviselek, egyszerűen megjártam a hadak útját és elég "régi" vagyok.

Remélem, 20 év múlva igazat adtok?

megírjátok? :)

2009. dec. 30. 18:49
 15/43 anonim ***** válasza:
Ostobaság... Nekem pont az a bajom, hogy nagyon nehezen kezdek el kötődni bárkihez is, jelenleg a szüleimen és öcsémen kívül egy embert sem tudnék mondani, akinek megőrjítene a hiánya... Pedig vannak barátaim, barátom is, de egyszerűen elzárkózom az emberektől (érzelmileg). Próbálok ezen változtatni, inkább csalódjak, minthogy ilyen felszínes legyen az életem... Ezvan, örülj neki, ha érzelmes vagy.
2009. dec. 30. 18:50
 16/43 A kérdező kommentje:
A 18:44-esnek üzenem, hogy ő se bírná már lelki erővel azt amit én bírok évek óta, és ha nem tud normális választ adni és segítséget, csak a személyemet támadni, akkor ne is fáradjon a válasz írással.
2009. dec. 30. 18:50
 17/43 anonim ***** válasza:

nem csak támadott, OK azt is, de megmondta, menj remetének

amíg emberek vesznek körül, kötődni fogsz valakihez

2009. dec. 30. 18:54
 18/43 A kérdező kommentje:
Én is vártam a jót, de évről évre csak rosszabb lett. Mivel engem se szeret igazán senki, én se akarok és félek is másokat szeretni. De azért köszönöm a normálisaknak, a válaszokat.
2009. dec. 30. 18:54
 19/43 anonim ***** válasza:
35%
Amikor elvész minden remény, izzitsd fel a haragot, az agressziót.
2009. dec. 30. 18:55
 20/43 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az agressziótól, és a haragtól megoldódna ez.
2009. dec. 30. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!