Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti belegondoltak abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti belegondoltak abba milyen lelki roncsot csináltok fiúkból a viselkedésetekkel? Vagy szándékos?

Figyelt kérdés

Egy nap alatt mélypontra lehet küldeni valakit.Az utcán a szembejövő csajok rád sem néznek vagy ha véletlen észreveszik,hogy te nézed őket,elfordulnak,másik irányba mennek.Aztán buszon leülsz valaki mellé,az gyorsan bedugja a fülhallgatóját,szélre húzódik és kifelé bámul,ha szemben ül veled,eltakarja magát valamivel,hogy ne nézhesd,ha csak melletted van hely,rád néznek és inkább állnak,aztán egy másik fiú mellett felszabadul a hely és oda rögtön leülnek.Másnak előre köszönnek,mosolyognak,melletted haragos,undorral telt arccal jönnek el és még visszaköszönni sem hajlandóak.Ha meglátnak,menekülnek.

Egy ember lelkét így szinte meg lehet semmisíteni.Egy-egy ilyen eset még elviselhető,de minden nap több is,rendszeresen...nagyon letör.Bele sem gondolhatnak,hogy mit művelnek.

2014. máj. 27. 21:57
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
ne kend másra.
2014. máj. 27. 22:05
 12/52 anonim ***** válasza:
és az nem lehet hogy üldözésimániád van? hogy mindezt már bebeszéled magadnak, hogy ez van s ezáltal ezt is látod mert ezt akarod...pl. én napi szinten 3 órát buszozok és ha lehet (ha van bőven még hely) egyedül szeretek ülni, ha mellém ül egy vadidegen persze h nem fogok rá vigyorogni és azonnal cseverészni, alap hogy akkor bambulok kifele az ablakon...igazából nem értem mi ez az elvárás?!
2014. máj. 27. 22:06
 13/52 A kérdező kommentje:
azért van ez,mert rettenetesen rusnya vagyok.nem kell "bájcsevegni",csak normális reakció.ha mellém leül valaki,nem számít hogyan néz ki,nem vágok pofákat és jelzem viselkedéssel,hogy undorító.ugyanígy visszaköszönök mindenkinek,aki vette a fáradtságot és köszönt nekem.
2014. máj. 27. 22:08
 14/52 anonim ***** válasza:
96%

Én azt gondolom, van az a szintű kisebbségi érzés és önbizalomhiány, hogy egy vadidegen ember teljesen spontán tettét (pl hogy átmegy az utcán, vagy beteszi a fülhallgatót a fülébe) a magad ellen irányuló tettként értelmezed. Tehát előled ment át az úton, mert nem akar melletted elmenni, és véletlenül sem azért, mert pl ott parkol. És azért tette be a fülébe a fülest, hogy ne kelljen beszélnie veled, véletlenül sem azért, mert egész nap azt várta, mikor lesz két perce meghallgatni a kedvenc számát.

Ha valaki pont akkor hagyja abba a nevetést, mikor felbukkansz, az miattad van, vagy ha tőled kis távolban felnevetnek, akkor rajtad nevetnek.

Lehet, hogy sokként fog érni, de a nők nem folytatnak Dzsihádot a férfiak ellen: ha nem jön be egy pasi, attól még elmegyünk mellette az utcán, és leülünk vele szemben a buszon pl.

Ne vegyél jelnek olyat, ami nem az. Szerintem a leírtak kb 90%-a a kisebbségi érzésedből fakad.

2014. máj. 27. 22:12
 15/52 anonim ***** válasza:
53%
Csak bebeszéled magadnak...
2014. máj. 27. 22:13
 16/52 anonim ***** válasza:
42%

Valami díjat kapjon már ez a kérdező...

Miről beszélsz, nem kedves veled minden lány, eltakarják magukat, hogy ne nézhesd őket és fel vagy háborodva?

Mit gondolsz azért élünk, hogy téged szórakoztassunk, körülugráljunk?

Persze nyilván nem veled van a gond ugye?

Elmondok akkor pár dolgot:

1. Neked mint férfinak nem jár alanyi jogon a p***.

2. Ki vagy te nekem, hogy baromi kedves legyek veled?

3. Az, hogy mindegyik halálos iram filmből tudsz idézni és gondolom valami 18 év körüli forever alone vagy, az nem valami vonzó

4. Férfi mellé én SOHA nem ülök le buszon, villamoson.

Pont a fajtád miatt, megsértődsz, mert nem nézhetsz egy lányt?

5. Köszönés, nőkét rengetegszer köszönnek rád vadidegen barmok.

Esetleg egy anyádnak köszöngess belefér ha jó kedvem van.

6. Az utcán nem néznek rád a szembejövő lányok? Te szegény és miért is kéne téged vizslatni, vagy élvezni, hogy te bámulsz?

Az, hogy így reagálnak rád a lányok, hogy állítólagosan undorral teli arccal néznek rád, az a te hibád nem?

Veled van a gond nem?

Nem tudom külsőre milyen vagy, de el tudom képzelni.

Viszont amit itt előadtál...hát nekem is felfordult a gyomrom tőled.

Szexista, hím-soviniszta barom vagy.

25\L

2014. máj. 27. 22:13
 17/52 anonim ***** válasza:
Ilyesmi velem is megesik mint a kérdezővel,de engem nem hat meg,mert egy lelketlen szörny vagyok :) Érzelem hiány= szabadság! :D
2014. máj. 27. 22:22
 18/52 anonim ***** válasza:
60%
Érzelem hiány=pszichopata
2014. máj. 27. 22:24
 19/52 anonim ***** válasza:
Érzelem hiány=nem kellettem egy lánynak sem és inkább ezt mondom.
2014. máj. 27. 22:24
 20/52 A kérdező kommentje:
Igen,az én hibám,tekintve,hogy rusnya vagyok.
2014. máj. 27. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!