Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy pedofillal a vonaton?
Barátnőm IC-vel ment haza osztálykirándulásról, és egy férfi az osztálytársait zaklatta. Dicsérte a hajukat, simogatta őket, fogdosta a combjukat. Az osztályfőnökük rászólt, hogy azonnal hagyja békén őket, de a férfi azt mondta, nem nyúlt hozzájuk, és hogy jelentsék fel. Az osztályfőnök azt mondta, hogy a következő esetnél feljelenti. Én közben barátnőmmel beszéltem facebookon, megkértem, hogy írja le, hogy néz ki, nehogy később elfelejtse. Mondtam barátnőmnek, hogy valaki próbálja meg titokban lefényképezni, és hogy szóljanak a kalauznak, de azt mondta, hogy már lenyugodott. Lehet ennek bármi következménye?
Én nem szeretném, hogy szabadon mászkáljon...
Balf-.asz az a mai világban, aki nem hord magánál önvédelmi fegyvert.
1-1 gázspray mennyit segített volna a barátnőiden!
Etimológiai sz**rrágás, de ha barátnőd nem 8-10 éves, akkor a pasas nem pedofil, hanem simán "csak" egy erőszakos perverz b@rom.
Ha tényleg a combjait fogdosta, akkor fel lehet (és fel is kell) jelenteni.
1.és 2. válaszoló, szerintem is, de ahogy észrevettem, az osztályfőnökük nem nagyon van a helyzet magaslatán...
Én biztos szóltam elküldtem volna valakit szólni a kalauznak.
3. válaszoló Szerintem nem célszerű egy vonatkocsit, amiben még órákat töltesz kb 100 emberrel együtt telefújni paprikaspray-vel...
utolsó: igazad van, csak nem tudom, ez kielégíti-e a szexuális zaklatás fogalmát, ennek utánanézek.
Köszi a válaszokat, utólag is lehet feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen, vagy felesleges szerintetek?
5:
De célszerű lefújni paprika sprayjel, hogyha olyan komoly a támadás. Szemrebbenés nélkül használnék gázsprayt vonaton, buszon, üzletben, bármilyen zárt térben, hogyha a testi épségem forogna veszélyben és az ellenem irányuló támadást azonnal el kell hárítani.
Hány évesek, hogy egyáltalán hagyták odáig jutni, hogy megfogdossa őket???
meg ha sz ofő is látta...
Simán hívtam volna a rendőröket, ennyi szemtanú előtt nincs menekvés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!